≫ 

Kirjos iznenadio izjavom o Đokoviću, pa poručio: Kako da igram tenis ako sam napaljen?

Za razliku od nekih prethodnih otrovnih strelica, Kirjos je sada rekao da mu se Novak sviđa

  • 6
Nick Kyrgios, Nik Kirjos Foto: Tanjug/AP

Australijski teniser Nik Kirjos govorio je u jednom podkastu u domovini o incidentu koji je u hotelu imao sa bivšom devojkom Kjarom Pasari, a neizostavni deo razgovora je bio i najbolji reket sveta Novak Đoković!

Godinama unazad aktuelan je priča da Kirjos ne voli Đokovića id a su njih dvojica neprijatelji, što se dalo primetiti i iz njegovih ranijih izjava, mada je ovoga puta iznenadio mnoge kada je govorio o Novaku.

- Iskreno, nemam ništa protiv tog momka. On je odličan igrač. Da li bih popio pivo sa njim? Verovatno ne, ali to ne znači da mi se ne sviđa - poručio je Kirjos.

Dokatao se asutralisjki teniser i nekih stvari iz ličnog života i priznao je da zbog napaljenosti nije mogao da se koncentriše na tenis.

- Od prve devojke sam bio razdvojen šest meseci i kako da igrate na visokom nivou kada vam neko nedostaje emocionalno i fizički. To postaje seksualna frustracija. Na terenu sam i ne mogu da igram ako sam napaljen. Znate na šta mislim. Nije bitno koji posao radite, jer kad ne vidite partnera tako dugo, trpi posao, neraspoloženi ste. Bio sam najgori k***in sin kada sam bio tako dugo odvojen od devojke - rekao je Kirjos i dodao:

- Imao sam i loš odnos sa porodicom, jer sam uvek na putu. Prolazio sam kroz brojne probleme i odbacivao sam porodicu jer sam smatrao da je celi svet protiv mene. Odvojio sam se od svih i svađao sam se sa ljudima koje volim. To više ne želim da se ikad ponovi.

Inače, Kirjos je tokom prethodnog AO bio u vezi sa pomenutom Kjarom pasari koja ga je u jednom trenutku optužila da nešto ima sa Ritom Orom čije fotografije možete pogledati ispod:


Video: Marijana morala da silazi na teren da reši problem: Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    26. novembar 2021 | 08:45

    Ovom dečku fali regal da slizi svoj zivot

  • ZOR-AN

    26. novembar 2021 | 09:22

    Taj je bitan i njegova izjava 🤏

  • zika

    26. novembar 2021 | 09:25

    a kako inace da bude zapazen!!igrom tenisa zapazen nije!a umire za paznjom..mora da lupeta da bi bio zapazen!jakoo tesko za ljude koji imaju osecaj za dostojanstvo!i neverovatno lako za ljude koji nemaju osecaj za dostojanstvo a to je ova rdja!ambiciozan a bez talenta!!takvi su najopasniji i inace u drustvu,u politici jos i najgori,zezne zivote talentiranih jer se guraju bez srama!!by zeljko pervan:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA