≫ 

Novaka pitali da li je bio na nudističkoj plaži, njegov odgovor iznenadio saigrače

Dejvis kup tim Srbije učestvovao u zanimljivoj igri

  • 0
Novak Đoković nudistička plaža

Printskrin: Youtube

Dejvis kup reprezentacija Srbije koja se nalazi u Insbruku i čeka rasplet. Nakon pobede protiv Austrije doživeli smo poraz od Nemačke, pa prolazak u četvrtfinale zavisi i od drugih rezultata.

Naš tim sastavljen do igrača Novaka Đokovića, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Miomira Kecmanovića i Nikolu Ćaćića, učestvovao je u zanimljivoj igri koju su osmislili organizatori.

Igra se zove "Nisam nikad, Jesam". Svima su podelili table na kojima su ispisana dva odgovora - jesam i nisam nikada - a pitanja su bila malo neugodnija nego što su naši teniseri očekivali.

"Nikada nisam bio na nudističkoj plaži", "Nikada nisam koristio aplikaciju za dejting", "Nikad se nisam guglao", "Nikada nikome nisam iskulirao poruku", "Nikada se nisam izvukao za kaznu u saobraćaju, jer sam poznata ličnost", "Nikada nisam lagao u ovoj igri...".

Na pitanje o tome da li su nekad iskulirali poruku, svi su Novaku Đokoviću dali svoje "rekete" da pokaže da jeste, a posebno je sve zasmejao njegov.

Video: Novak odigrao 50. meč za Srbiju u Dejvis kupu: Uspeo sam da pronađem sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA