Armenulić govorio o Đokoviću: "On je vakcinisan, ne treba da pravi dramu oko toga"

- Moj izvor je to što je ušao u Austriju - argumentovao je svoju trdnju nekadašnji selektor naše repreznetacije

  • 21
Radmilo Armenulić, Novak Đoković

Foto: MN Press

Legendarni selektor naše teniske reprezentacije Radmilo Armenulić smatra da je Novak Đoković vakcinisan, te da treba to javno da prizna i ode u Melburn kako bi osvojio još jednu, 21, titulu na velikom turniru.

Dosta prašine se diže oko eventualnog (ne)igranja najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, u Australiji, gde su vlasti zabranile učešće na prvom Grend slem turniru u godini svim teniserima koji ne žele da se vakcinišu.

Nije poznato da li je Novak primio vakcinu ili nije, a on ne želi da se izjasni povodom toga, te se otvaraju razne spekulacije. Razne teorije tvrde da je on već vakcinisan, pošto je posećivao neke festivale i gradove koje ne bi smeo da nije imao dokaz o imunizaciji.

Radmilo Armenulić smatra da Đoković treba da otkrije javnosti da li je primio vakcinu, pošto će ovako samo on biti na gubitku.

- Smatram da Novak ne treba da pravi dramu oko toga, već otvoreno da kaže da li je vakcinisan ili ne. Ovako može samo sebi da naškodi. Prosto je, ako se ne vakciniše, neće moći da igra, a to je samo njemu minus - istakao je za Mondo, bivši selektor teniske reprezentacije, Radmilo Armenulić

Takođe, bivši teniski as tvrdi i da je Đoković već vakcinisan, samo to još ne želi da kaže.

- Mislim da je Novak vakcinisan i da će igrati tamo. Moj izvor je to što je ušao u Austriju. Znate da je tamo 'lokdaun' i sve, tako da ne bi mogao da uđe da nije vakcinisan - dodao je Armenulić.

Video: Trening šampiona u Velikoj jabuci: Endi Mari sprema Đokovića za istorijsku Gren slem titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deksi

    29. novembar 2021 | 19:37

    Срећа па матори Радмило зна шта треба за улазак у Аустрију. Али ево званичних информација, а не паметовања. Лица која нису вакцинисана, нити су прележала болест Covid-19 потребно је да приликом уласка приложе негативан PCR тест не старији од 72 сата (на немачком или енглеском језику), и у обавези су да изврше он-лајн регистрацију, која се може обавити најраније 72 сата пре путовања, као и да по уласку у земљу ступе у 10-дневни карантин, који је могуће прекинути најраније петог дана, уколико лице добије негативан тест. Он-лајн регистрацију (Pre – Travel Clearance – PTC) је могуће извршити на следећој веб-страници: https://entry.ptc.gv.at Обавеза он-лајн регистрације и карантина се не односи на лица која приложе доказ о вакцинацији против Covid-19 или лекарско уверење о прележаној болести, као и на лица која у Аустрију улазе: - из пословних разлога; - хуманитарно особље;

  • Djani

    29. novembar 2021 | 20:58

    Djokovic nije vakcinisan.

  • Lucky

    29. novembar 2021 | 19:07

    A ti si gledao u kuglu pa tvrdis da je vakcinisan. A sad matori,, vidovnjace,,stavi naocare i citaj sta ti pisem!!!! Zasto da se vakcinise??? Do sada su se pojavila jos dva soja za koje ni jedna vakcina nista ne znaci. I ako u Australiju udju zarazeni tim sojevima ,sta ce biti???? Pa rasirice se zaraza kao i kada se pojavila prvi put,samo sto sada bi ovi lekovi koji su korisceni ne znace mnogo???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA