≫ 

Kakva tuga: Kecmanović pao posle istorijske drame i tajbrejka 3. seta protiv Kukuškina

Četiri meč lopte nije iskoristio naš teniser

  • 26
Miomir Kecmanović Foto: Tanjug/AP

Kakva drama, ali sa tužnim krajem! Dejvis kup reprezentacija Srbije nažalost ima zaostatak za Kazahstanom posle prvog meča, iako je Miomir Kecmanović imao četiri meč lopte protiv Mihaila Kukuškina za tri sata provedena na terenu. O svemu je odlučivao tajbrejk trećeg seta gde se Kazahstanac bolje snašao - 1:2 (6:7 /tb. 5:7/, 6:4, 6:7 /tb. 11:13/).

Čak tri sata i 18 minuta trajao je ovaj meč. Miomir se borio, davao je sve od sebe, ali je drama pripala Kazahstancu koji je u završnom delu istorijskog tajbrejka trećeg seta u kojem su odigrana 24 poena na kraju ipak odneo prevagu. Imao je inicijativu i na kraju je uspeo da je kruniše.

Kazahstanac je večeras pokazao širok dijapazon kvalitetnih udaraca, a naročito je bio impresivan na svoj servis. Ređao je poene jedan za drugim, pogađao je iz nekih nemogućih pozicija i istovremeno je čuvao poene čak i kada nije ubacivao prvi servis.

Radovao se Kukuškin za svaki poen kao da je osvojio set ili meč, videla se velika njegova želja da donese vođstvo Kazahstanu, valjda i sam svestan da bi Aleksander Bulbik potom bio pred svršenim činom protiv Novaka Đokovića, koji će sada morati da se bori da donese izjednačenje Srbiji protiv Aleksandera Bublika.

Ali prvi set je počeo najbolje moguće po srpskog tenisera, koji je uzeo brejk već u prvom gemu. Ali energija Miomira Kecmanovića je vrlo brzo splasnula, pošto je posle vođstva od 2:0 za našeg momka usledila serija od tri gema za Kukuškina i ušlo se u dramu.

Išlo se sve do tajbrejka. Jedan za drugim su se vezivali gemovi, nešto lakše je Kazahstanac čuvao svoj servis nego Miomir, a to se pokazalo presudnim i u odlučujućem gemu ovog seta. Već na startu je Miomir dopustio mini-brejk rivalu, potom je uspeo da ga vrati pred sam kraj, ali koncentracija nije izdržala, pa je Kukuškin osvojio prvi set.

Miomir Kecmanović Foto: Tanjug/AP

Početak drugog seta bio je logična posledica završnice prethodnog. Već u trećem gemu je dopustio brejk Kukuškinu posle velike borbe, ali je kada se sve činilo crnim bez imalo belog uspeo da se vrati i da pronađe svoju energiju. Gem na svoj servis bez izgubljenog poena omogućio mu je da napadne Mihaila u narednom i da mu oduzme servis i uvede nas u novu dramu.

A kakva je to drama bila, teško je i prepričati... U poslednjem, desetom gemu ovog seta videli smo čak 22 poena, osam đuseva, pet set i brejk lopti na servis Kukuškina. I uspeo je Miomir da prelomi to u svoju korist i da nas uvede u treći set.

Sjajni Miša je na idealan način otvorio i treći set. Prvo je gem na svoj servis osvojio sa jednim izgubljenim poenom, a onda je došao do tri brejk lopte. Iskoristio je treću i posle toga je sve bilo mnogo lakše, jer se Mihail Kukuškin nalazio u pravom-pravcatom kanalu.

Mogao je Kecmanović da zada odlučujući udarac već u četvrtom gemu kada je imao čak pet brejk lopti na servis Kazahstanca, ali se ovaj magično sačuvao i potom u narednom imao šansu da uzvrati, pošto je i sam došao do poena na kojem je mogao da oduzme servis našem Miši. Srpski teniser se tada izvukao iz neprijatne situacije, ali nije u gemu kada je servirao za pobedu.

Imao je dve meč lopte Miša, ali nije iskoristio nijednu. Usledila je žestoka borba, Kecmanović nije uspevao da odoli naletima Kazahstanca koji je ređao jednu brejk loptu za drugom. I na kraju je uspeo da povrati svoj servis, čime smo nastavili sa tročasovnom dramom u Madridu. Sve je ukazivalo na to da ćemo gledati tajbrejk.

I to se i desilo. A tamo - drama do koske. Igrali su i jedan i drugi sa poslednjim atomom snage, Kecmanović je bio u prednosti na samom početku, imao je i meč lopte i to dve u ovom gemu, ali kada ih nije iskoristio, usledilo je "doba" Mihaila Kukuškina. Stalno je potom Kazahstanac stavljao našeg Mišu pod pritisak, ovaj je odolevao koliko je mogao, ali je iskusniji teniser na kraju ipak odneo pobedu. Velika šteta, ali i dalje imamo šanse da se nadamo preokretu.

TOK SUSRETA UŽIVO

Miomir Kecmanović - Mihail Kukuškin 1:2 (6:7 /tb. 5:7/, 6:4, 6:7 /tb. 11:13/)

3. SET

6:6, tb. 11:13 - Nažalost, kraj. Kukuškin odnosi pobedu.

6:6, tb. 11:12 - Opet meč lopta za Kukuškina, stalno je inicijativa na njegovoj strani. Mora Miša da uzme sada dva poena.

6:6, tb. 11:11 - Bravo, bravo, bravo! Miša ponovo spašava meč loptu na servis Kazahstanca. Ne pamti se ovakva ludnica u Dejvis kupu.

6:6, tb. 10:11 - Ali Kukuškin će ponovo imati meč loptu na svoj servis. Miša nije uspeo da osvoji drugi poen.

6:6, tb. 10:10 - Nema kraja za ovu igranku. Nastavljamo...

6:6, tb. 9:10 - Nažalost, Kukuškin ima novu meč loptu, ali sada je Kecmanović na servisu. Nadamo se dobrom.

6:6, tb. 9:9 - Prisustvujemo jednom od najluđih mečeva godine. Kakva mentalna snaga i jednog, pa i drugog. Opet će se menjati strane.

6:6, tb. 8:9 - Auh, meč lopta za Kukuškina i to na njegov servis.

6:6, tb. 8:8 - Dobro je! Spasio je Miša ovu meč loptu. Samo da uzme i naredni poen!

6:6, tb. 7:8 - Prva meč lopta za Kukuškina...

6:6, tb. 7:7 - Kakvo ludilo u Madridu, a meč traje već tri sata i 10 minuta.

6:6, tb. 7:6 - ČETVRTA MEČ LOPTA ZA KECMANOVIĆA! Valjda će ona biti srećna.

6:6, tb. 6:6 - Pa ne, ne, ne... Kazahstanac je stvarno neverovatan i Miša ne koristi ni ovu meč loptu.

6:6, tb. 6:5 - MEČ LOPTA! PONAVLJAMO, MEČ LOPTA! 

6:6, tb. 5:5 - Izjednačenje, drama...

6:6, tb. 5:4 - Ali dobro je, Kecmanović je barem uzeo drugi poen na svoj servis. Barem jedan ga čuva od meč lopte za Kukuškina.

6:6, tb. 4:4 - Neverovatno, ovo će ići do koske...

6:6, tb. 4:3 - Uzima Mihail i naredni poen na svoj servis, sada je jako važno da Miša sačuva oba svoja i da dođe do meč lopte.

6:6, tb. 4:2 - Na oduševljenje mnogobrojne kazahstanske publike, Kukuškin osvaja poen pred promenu strana.

6:6, tb. 4:1 - Samo tri poena, samo toliko deli Mišu do pobede! Hajdemo sada!

6:6, tb. 2:1 - Ma, bravo Mišo! Mini-brejk, baš ono što je bilo potrebno, sada ga valja i sačuvati.

6:6, tb. 1:0 - Dobro kreće Miomir, servis ga je poslužio! Sada bi valjalo uzeti bar jedan poen od naredna dva...

6:6 - Istom merom uzvraća Kukuškin. Bez izgubljenog poena. Tri sata velike borbe, tajbrejk odlučuje ko će povesti u meču između Srbije i Kazahstana.

6:5 - Ovo je bio jako važan gem da se prekine luda serija Kazahstanca. Sada je Miša poveo sa 40:0 i zaključio je gem bez izgubljenog poena. Kukuškin servira za opstanak u meču.

5:5 - Nažalost, sada je u velikom naletu Mihail Kukuškin. Poveo je sa 40:0 u ovom gemu bez imalo utrošene energije, Miša jeste uzeo jedan poen, ali... To je bilo to. Egal u trećem setu.

- Miomir Kecmanović traži medicinski tajmaut, nadamo se da je sve kako treba. Verovatno su i grčevi počeli da utiču na našeg Mišu. I zato je velika šteta što nije iskoristio jednu od dve meč lopte u prošlom gemu.

5:4 - BREJK ZA KUKUŠKINA! Miša je ekspresno stigao do 40:15 i dve meč lopte, posle čega je ipak "usporio" i nije upisao prvu, pa ni drugu i ušlo se u novu dramu. Sada brejk loptu ima Kukuškin... Srećom je ne koristi. Potom nova brejk lopta za Kazahstanca koji sada igra kao u transu. Novi đus, svi su bukvalno na vrhovima svojih prstiju, samo će sitnice odlučiti. Pa neverovatno sada zaista, Kazahstanac se probudio kada mu vreme nije... I vratio je brejk. Kakva šteta...

5:3 - Kecmanović je krenuo vrlo dobro u ovom gemu. Poveo je sa 15:30, ali je Kukuškin ipak smogao snage da dođe do 30:30, a potom i do gem lopte. Izvukao se Kazahstanac, ali mu sada sledi teži deo posla. Nadamo se da ga obaviti - neće!

5:2 - Ali Miša igra sjajno. Podigao je energiju, procenat prvog servisa i posle toga je sve mnogo, mnogo lakše. Bez izgubljenog poena je osvojio gem i sada je Kukuškin pod pritiskom, jer servira za opstanak u meču!

4:2 - Posle dosta dugo vremena, jedan lak gem za Mihaila Kukuškina. Stigao je do 40:15 gotovo ekspresno i sačuvao energiju za napad na našeg Mišu u narednom gemu. Greškom Kecmanovića se završava ovaj gem, pošto je lopta završila u mreži.

4:1 - Po jedan poen razmenili su srpski i kazahstanski teniser na početku ovog gema. Usledio je as Miše, pa i dupla greška... Potom mnogo sreće, ali ona prati hrabre. Lob Kecmanovića je pao na liniju, ali mu se Kukuškin osvetio paralelom dok je bio na mreži. I u ovom gemu ćemo imati dramu. Prednost Kazahstan... Ali dobar servis je ponovo uz našeg Mišu kada je to najvažnije, novi đus. Posle toga je Kecmanović vezao dva poena i priveo posao kraju.

3:1 - Kazahstanac je zaista upao u veliki problem, ne može ništa da pogodi i srpski teniser je ugrabio nove DVE BREJK LOPTE! Međutim, srpski teniser nije uspeo da iskoristi nijednu, doveo nas je do đusa, posle čega je Kecmanović dolazi do nove brejk lopte. Malo je nedostajalo da oduzme servis Mihailu, lopta je otišla u zaista mali aut. Potom Miša dolazi do nove brejk lopte. Ali se Kazahstanac brani... Četvrti đus sada gledamo. Opet je prednost za Miomira i opet uzvraća Kukuškin.

Posle petog đusa do prednosti dolazi Mihail Kukuškin, jer je Miša izbacio loptu daleko u aut. Kazahstanac se nekako izvukao i uspeo je da osvoji ovaj gem. Samo da to ne utiče negativno na našeg tenisera.

3:0 - Kecmanović igra sjajno, raznovrsno, ma prosto rečeno - prelepo! Poveo je sa 40:0, Kukuškin je uzeo jedan poen i to je bilo to. Srpski teniser je na tri gema od pobede, kojom bi nam doneo prednost protiv Kazahstana pred Đokovićevu borbu sa Bublikom!

2:0 - BREEEEJK! IDEMO! U velikoj je seriji sada Miomir Kecmanović, a Kukuškinu koncentracija polako počinje da pada i ne može baš tako lako da pogađa ono što jeste tokom prvog i većeg dela drugog seta. I to rezultuje sa TRI BREJK LOPTE za našeg tenisera. Novak navija sa klupe, dodatni motiv za našeg Miomira. Ali Kukuškin "poništava" prvu od tri šanse dobrim servisom, drugi put je jako mlako riternirao na drugi servis. No, Kecmanović koristi treću šansu!

1:0 - Promenio je majicu sada Mihail Kukuškin u nadi da će mu ona (možda) doneti sreću. Ali Kecmanović dobro otvara ovaj set, što je jako, jako važno. Servis nastavlja da ga služi, uz pomoć njega došao je do 40:15, a potom i zaključio uvodni gem.

2. SET

6:4 - BREEEJK I DRUGI SET ZA KECMANOVIĆA! Mnogo, mnogo bolje sada izgleda Miomir na terenu. Kukuškin polako pada i energetski... DVE BREJK I SET LOPTE! Šalje Kukuškin loptu u aut prilikom jedne dugačke razmene. Koliko sreće ima Kukuškin, nestvarno, pogodio je ivicu terena. Potom je, ruku na srce, odigrao jedan kvalitetan poen i izvukao se iz neprijatne situacije. Šteta, sada i velika greška Miomira na početku poena, ali onda i jako kvalitetna odbrana od silovitih napada Kazahstanca.

Uf, kakva paralela! NOVA BREJK I SET LOPTA! Ali možemo slobodno reći da je duh Đokovića "ušao" u Kukuškina u ovom poenu, jer je rival odigrao jedan od najboljih poena ne na ovom meču, nego verovatno cele godine. Sada gem lopta za njega posle dobrog servisa. Koliko je sada falilo da Mihail pogodi još jednu nemoguću dijagonalu, ali srećom se to nije desilo. Potom as Kazahstanca, ali i neiznuđena greška, drama se nastavlja.

ČETVRTA SET LOPTA! Kakav gem, mnogo važan, najvažniji na meču! Šesti đus u ovom gemu, koji traje sigurno više od 10 minuta. Ni posle naredna dva poena nema promena - sedmi đus. Prednost za Kukuškina, nikako da Kecmanović dođe do nove brejk prilike. Osmi đus, kakvo ludilo! Gem još traje... Evo PETE SET LOPTE! Ajmo Miomire! BRAVOOO! DOBIO JE DRUGI SET NAŠ TENISER!

5:4 - Koliko lako i lepo sada deluje igra Miomira Kecmanovića. Servisi su počeli da rade kako treba, pa je srpski teniser stavio Kukuškina u poziciju da servira za opstanak u ovom setu.

4:4 - BRAVO, BREJK ZA KECMANOVIĆA! Upravo tako, sjajan početak gema za Kecmanovića koji vezuje dva uzastopna poena i stavlja Kukuškina pod pritisak. Kazahstanac se vratio, ali samo delimično, pošto je Miomir uspeo da ugrabi brejk loptu. I uspeo je, nastavlja se drama!

3:4 - Tri as servisa na startu ovog gema za Miomira Kecmanovića. Posle toga još jedan lak poen za srpskog tenisera. Ovo se dugo čekalo... Da li će ovo dati energiju našem momku?

2:4 - Teško, jako teško deluje Miomir na servis Kukuškina. Ponovo je Kazahstanac "protutnjao" i nije ostavio nikakvu mogućnost Kecmanoviću da dođe do šanse za brejk.

2:3 - Kecmanović taman veže dva poena, a onda je usledila nova "raketa" Mihaila Kukuškina. Igra Kazahstanac sa velikom motivacijom, svaki poen proslavlja kao set ili meč, ali se Miomir izvukao i pokušaće da u narednim gemovima "anulira" brejk.

1:3 - Kukuškin je u novom naletu, osvojio je novi gem bez ikakvih poteškoća. Poveo je sa 40:0, Miomir je potom osvojio samo jedan poen i to je bilo to od srpskog tenisera.

1:2 - BREJK ZA KUKUŠKINA! Dobrim servisima Kecmanović je stigao do 30:0, ali je u momentu kada je mogao da dođe do tri gem lopte pogodio mrežu prilikom izlaska napred. Sve je potom krenulo nizbrdo, Kazahstanac rešeta Miomira iz svih pozicija i stigao je do brejk lopte. Potom još jedan sjajan udarac Mihaila i to je brejk za rivala.

1:1 - Počeo je Kecmanović mnogo bolje da čita servise Mihaila Kukuškina i poveo je sa 0:30. Međutim, Kazahstanac je uzvratio istom merom, vezao je četiri uzastopna poena i izjednačio je rezultat u drugom setu.

1:0 - Na svu sreću, prvi gem u drugom setu Kecmanović je otvorio jako dobro, sa 40:0, posle čega je uzeo drugu gem loptu. Videćemo da li će mu odgovarati više sada kada bude prvi servirao.

Miomir Kecmanović Foto: Tanjug/AP

1. SET

6:7 (tb. 5:7) - Posle 59 minuta igre u prvom setu, Kazahstanac je u prednosti. Neiznuđena greška Kecmanovića donela je prednost Kukuškinu.

6:6, tb. 5:6 - Mnogo je imao sreće Miomir Kecmanović. Bio je Kazahstanac u boljoj poziciji i u ovom poenu, ali je poslao loptu u aut.

6:6, tb. 4:6 - Dve set lopte za Kukuškina. Videlo se da dominira od prvog udarca...

6:6, tb. 4:5 - Ko zna koji uzastopni poen osvaja Mihail na svoj servis. Podsetimo da je poslednja dva servis gema osvojio bez izgubljenog poena. IDEMO! Konačno je Kazahstanac poklekao, izgubio je mini-brejk posle najboljeg poena na meču!

6:6, tb. 3:4 - Ponovo malo sreće za Miomira, pošto Kazahstanac na otvorenu paralelu izbacuje loptu u aut. Još jedan poen za Kecmanovića... Sada je važno oduzeti Kukuškinu servis!

6:6, tb. 1:4 - Kazahstanac nastavlja sa sjajnom igrom kada je on na servisu i deluje da Miomir teško pronalazi rešenje u tim situacijama. Teška situacija za Kecmanovića.

6:6, tb. 1:2 - Kukuškin ga otvara poenom na svoj servis, posle čega Kecmanović pravi nestvarnu grešku i smešta loptu u mrežu kada je sve delovalo lagano. Srećo, uzvraća poklonom i Kukuškin, koji ima prednost mini-brejka.

6:6 - Mali, mali aut i dosta sreće za Kecmanovića, pošto je Kukuškin u uvodnom poenu imao otvorenu paralelu. Međutim, srpski teniser "uzvraća" duplom servis greškom. Au, šta je ovo bilo?! Kakva greška Mihaila Kukuškina, malo je falilo da smeč završi u njegovom polju. Ali Kazahstanac uzvraća i pokazuje da ćemo ipak imati dramu i u ovom gemu. As Kecmanovića u pravo vreme, a potom još jedan poen - gledaćemo tajbrejk!

5:6 - Još jedan blistav gem za Mihaila Kukuškina. Bez izgubljenog poena ga osvaja i stavlja Kecmanovića pod pritisak po drugi put u ovom setu. Srpski teniser će servirati za opstanak u narednom gemu.

5:5 - Mnogo, mnogo važan poen Kecmanovića kod 15:30! Poslužio ga je servis i pogodio je as. Potom je usledio još jedan blistav servis srpskog tenisera, iz čega se izrodio poen iz voleja na mreži. Međutim, Kukuškin se ne da, pa ćemo ipak gledati dramu u veoma važnom gemu za tok ovog susreta. Dobro je, Miomir je vezao dva poena i izvukao se iz neprijatne situacije.

4:5 - Novi lagan gem za Mihaila Kukuškina na njegov servis. Bez izgubljenog poena ga je osvojio Kazahstanac, pa će Miomir u narednom servirati za opstanak u prvom setu.

4:4 - Uvodni poen ekspresno donosi borbu na mreži koju dobija Miomir Kecmanović. Srpski teniser potom dobro reaguje na ritern Kukuškina i dolazi do 30:0, ali Kazahstanac prekida niz dobrim riternom. Nije ipak bilo nikakvih problema, pa se nastavlja egal borba posle prvog asa Srbina.

3:4 - Sedmi gem donosi nagoveštaj bolje igre Kecmanovića. Posle uvodnog poena koji je dobio Kukuškin, srpski teniser osvaja dva vezana i stavlja Kazahstanca pod pritisak. Nažalost, dugačka razmena pripada Mihailu u trenutku kada je srpski teniser mogao do dve brejk lopte. Laka dva poena za Kukuškina potom, servis mu je pomogao i to je nova prednost za rivala.

3:3 - Kecmanović nikako da nađe svoj ritam, a Kukuškin znalački koristi sve kratke lopte koje srpski teniser šalje preko mreže. Moglo je vrlo lako da bude i 0:30, ali je Kazahstanac poslao loptu u aut na mreži. Na svu sreću, Miomira je poslužio servis i to dva puta uzastopno, no nije uspeo da zaključi gem i ušlo se u dramu. Imao je Kukuškin i brejk loptu, pa i inicijativu tom prilikom, ali je poslao loptu u aut. Potom je konačno usledio dobar poen srpskog tenisera, a onda još jedan i došao je kraj crnoj seriji.

2:3 - Da li ima kraja seriji kazahstanskog tenisera? Deveti uzasopni poen. I konačno kraj ovog furioznog naleta, pošto Kukuškin pravi neiznuđenu grešku. Ali Kecmanović nastavlja da šalje isuviše kratke lopte, što Kazahstanac svakako ume da iskoristi. Miomir nastavlja sa lošom igrom i omogućava preokret Mihailu.

2:2 - BREJK ZA KUKUŠKINA! Četvrti gem nije najbolje počeo za Miomira koji je napravio neiznuđenu grešku poslavši loptu u dno mreže. Kukuškin je potom vezao i šesti uzastopni poen uključujući prethodni servis gem posle sjajne paralele, a potom i sedmi koji je Kazahstancu omogućio tri brejk lopte. Miomir gubi gem, osmi vezani poen Mihaila.

2:1 - Prvi lak gem za Kukuškina i to bez izgubljenog poena. Služio je Kazahstanca servis, pa je bez ikakvih većih poteškoća uspeo da se pomeri sa nule.

2:0 - Sledeći gem kreće sa dva vezana servis vinera za našeg Miomira. Uzvratio je Kukuškin snažnom paralelom, potom još jednim kvalitetnim poenom, ali je Kecmanovića još jednom "izvukao" dobar servis. Nakon najduže razmene na ovom meču, srpski teniser potvrđuje brejk.

1:0 - BREJK ZA KECMANOVIĆA! Kukuškin je vrlo lako stigao do 40:15 u prvom gemu ovog susreta, ali je Kecmanović tada zaigrao dosta agresivnije i uveo nas je u momentalnu dramu. Imao je malo i sreće Mihail Kukuškin, pošto mu se na đusu lopta od sajle meko odbila i mogao je da preuzme inicijativu, međutim treću gem loptu koja mu se ukazala nije iskoristio zbog neiznuđene greške. Kazahstanac je potom napravio još jednu, što je omogućilo Miomiru brejk loptu. I on je koristi!

- Teniseri su izašli na teren u Madridu, u toku je zagrevanje i uskoro se može očekivati početak meča. Prvi će servirati Mihail Kukuškin.

KOMENTAR PRE SUSRETA

Ekipa Kazahstana je zablistala u grupnoj fazi takmičenja, pošto je u prvom dvoboju savladala Šveđane sa 2:1, da bi potom Kanada pala bez ispaljenog metka - 3:0. Sa druge strane, Srbija je dominantno prošla pokraj Austrije koju je dobila sa 3:0, da bi potom posle velike borbe u odlučujućem dubl duelu poražena od Nemačke sa 2:1.

Za Kazahstance će danas nastupati njihov najbolje rangirani igrač, Aleksander Bublik zajedno sa Mihailom Kukuškinom u singlu, dok će u dublu nastupati Andrej Golubjov i Aleksander Nedovjesov. Srbiju će u singlu predstavljati Miomir Kecmanović i Novak Đoković, dok će u dublu na terenu ostati najbolji na svetu zajedno sa Nikolom Ćaćićem.

Evo i kompletnog rasporeda takmičenja u Madridu:

16.00: Miomir Kecmanović - Mihail Kukuškin

odmah zatim: Novak Đoković - Aleksander Bublik

kasnije: Nikola Ćaćić / Novak Đoković - Andrej Golubjov - Aleksander Nedovjesov

Video: Novak Đoković o četvrtfinalnom duelu sa Kazahstanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    1. decembar 2021 | 17:36

    Djokoviću, ne možeš sam!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Marko

    1. decembar 2021 | 17:22

    Nema više igrača, koji mogu da pruže igru, kao kad smo osvojili Devis kup. Osim Đokovića. Ovi drugi iako su bolje rangirani, od protivnika, gube? I onda čekamo dubl? Bolje sad da završimo, jer protiv Hrvata, šanse su nam male!

  • Skorpion

    1. decembar 2021 | 19:52

    Majko mila kakva seka-persa je ovaj Kecmanovic, ima li imalo zivota u njemu sa 22 godine. Za vise od dva sata igre nije napao vise od deset puta samo vraca lopticu k'o neka curica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA