≫ 

Ćaćić voli da igra s Novakom: Ovo nam je treći put i svaki put smo sve bolji

Srbija očigledno dobija jak dubl tandem

  • 3
Novak Đoković i Nikola Ćaćić , Dejvis kup Foto: Tanjug/AP

"Ole, ole, ole, Nole, Nole", orilo se u Madridu posle pobede Srbije nad Kazahstanom u četvrtfinalu Dejvis kupa. Naš tim je tako stigao na dva koraka od ponovnog osvajanja "salatare", a heroji pobede su istakli da su ponosni.

- Najponosniji sam na takmičarski duh. Malo smo pali u drugom setu, ali smo uspeli da se vratimo u trećem. Prebacili smo momentum na našu stranu, ponosan sam na Nikolu, zaslužili smo da budemo u polufinalu. Hvala publici koja je došla. Čestitike i Kazahstanu, imate sjajne navijače - rekao je Đoković.

Nikola Ćaćić je podvukao da je sve bolji u dublu sa Novakom.

- Ovo je treći put da Novak i ja igramo zajedno, svaki put smo sve bolji na terenu. Malo smo bili stegnuti, izgubio sam neke servise, ali uspeli smo da se vratimo i jako sam srećan. Hvala Viktoru na poverenju, drugarima i publici - poručio je Ćaćić.

Zadovoljan je i selektor tenisera Viktor Troicki.

- Vrlo sam ponoan na moj tim. Igrači su dali sve od sebe. Imali smo sreć. Novak je bio fantastičan u singlu i dublu, Nikola u dublu. Ponosan sam na sve, jedva čekam naredni meč, imaćemo dva dana da odmorimo. Samo lagano da se spremimo za naredni meč - zaključio je Troicki.

Video: Novak odigrao 50. meč za Srbiju u Dejvis kupu: Uspeo sam da pronađem sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš 88

    1. decembar 2021 | 23:52

    Momci moraju kako umeju i znaju da završe u singlovima jel ako se bude odlučivalo u dublu realno gledano nemamo šanse, naravno ovo je sport i nikad se ne zna. Hrvati imaju najbolji dubl na svetu a nama dubl igraju singl igrači.

  • eNL

    2. decembar 2021 | 00:07

    nije mi jasno zbog ćega nije igrao Medvedev za Srbiju😝😝😝

  • Gaga

    2. decembar 2021 | 13:53

    Fali nam jedan jači singl igrač i niko nam ništa nebi mogao. Ovako je mrka kapa. Dubl je slab da bi se uzdali i nečemu nadali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA