≫ 

Novi napad na Đokovića u skandaloznom tekstu novinara iz Australije: "Novaxx blefira"

Nole na žestokom udaru zbog sitiuacije oko vakcine

  • 14
Novak Đoković - Aleksandar Zverev Foto: Tanjug/AP

Australijski novinar Vil Svanton, koji radi na portalu "The Australian", šokirao je javnost i napisao je jedan sraman tekst o najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću!

Naime, Svanton je isprozivao Đokovića najviše zbog priče o vakcini koja je aktuelna prethodnih dana, dok je u tekstu konstantno umesto Novak pisao "Novaxx."

- Pretpostavljam da Novaxx Đoković blefira. Suviše on brine o tome da 21. slemom uznemiri Rodžera Federera i Rafaela Nadala da bi ostao daleko od velikih plavih terena na kojim obično slavi. Ali ne radi se samo o istoriji. Novaxx Đoković istinski voli sport. Voli bitku, borbu, stvarnu ili zamišljenu. Voli da se pokazuje kao svetski broj jedan. Voli Rod Lejver Arenu, to časkanje sa Džimom Kurijerom u intervjuu na terenu. Nedostajeće mu to previše - napisao je Svanton i dodao:

- Moj osećaj? U poslednji čas će pomisliti, dajte mi je. To je Australijan open. Gren slem. Bocni me, tata. Idem!

Nastavio je Svanton u istom tonu, a poručio je Đokoviću i da ode na pivo sa Nikom Kirjosem i pročita šta piše na njegovoj tetovaži.

- Sledećom prilikom kada ode na pivo sa kolegom Nikom Kirjosom, trebalo bi da pročita šta kaže tetovaža na njegovoj ruci. 'Vreme ističe'. Ako ostane van Rod Lejver arene i gleda kako Nadal podiže 21. pehar, možda žažali zbog toga do kraja života.

- Niko ne traži da Novaxx Đoković otkrije svoje političke afinitete, religijska uverenja, finansijski status ili drugi medicinski status, mišljenje o tome šta će uraditi Usman Kavaja protiv Trejvisa Heda. Niko ne želi da zna da li je nekad slagao, ukrao kolačić iz tegle u kuhinji. On dobija to isto pitanje na koje nailazimo svi pri ulasku u kafić, knjižaru, na javni teniski teren, aerodrom. Imate zeleni štiklirani znak? Nije velika stvar za mene. Deo modernog sveta. Za Novaxxa Đokovića da preda Open i svoj pokušaj da uđe u istroju zbog tričave stvari... Ne vidim da će se to desiti. Čak i ne razumem to. Zašto su Novaxx Đoković i bilo ko ko ne želi vakcinu zabrinuti? Zbog krvnog ugruška? Jednog u milion. Smrti?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igraj ako želiš i uzivaj

    2. decembar 2021 | 15:29

    Boli naleta štikla za vas, on može sve ako hoće! Nole, učini ono što tebe čini srecnim!

  • Pa

    2. decembar 2021 | 14:22

    I vi nas napadate koji necemo da se vakcinisemo pa nisam primetio da ste na pisali nesto oko toga

  • Brundo od celika

    2. decembar 2021 | 15:03

    E pa necete Djokovica da slomite, niti nas koji necemo da ucestvujemo u dvogodisnjoj lakrdiji.Ne nosimo uzde, ne testiramo se i ne primamo terapiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA