≫ 

Hrvati se oglasili pred bitku sa Srbijom i Đokovićem, prepustili nam ulogu favorita

Marin Čilić i selektor Vedran Matić nadaju se pozitivnom ishodu

  • 5
Dejvis Kup reprezentacija, Hrvatska Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Najbolji igrač i selektor hrvatske teniske reprezentacije, Marin Čilić i Vedran Martić, blagi su optimisti pred polufinalni meč Dejvis kupa protiv Srbije, koji je na programu u petak sa početkom od 16.00 časova u Madridu.

- Očekuje nas sigurno teška borba sa Srbijom, jer se radi se o neverovatno kvalitetnoj ekipi. Osim Novaka, imaju još tri, četiri sjajna igrača. Moramo da damo sve do sebe i nadamo se pozitivnom ishodu u tom dvoboju - rekao je Čilić za hrvatske medije.

On je potom pohvalio saigrače i smatra da ima dobre šanse protiv Ðokovića.

- Borna Gojo je pokazao još jednom da je fenomenalan igrač za Dejvis kup. Nikola Mektić i Mate Pavić su uvek spremni da odigraju odlične mečeve, kao u celoj sezoni. Ja sam odigrao odličan meč sa Sinerom, uz nekoliko stvari koje nisu funkcionisale, ali verujem da to mogu da ispravim i da protiv Novaka mogu da odigram sjajan meč - zaključio je Čilić.

Selektor Vedran Martić smatra da je Srbija blagi favorit.

- Ući ćemo u taj meč kao u svaki drugi. Na papiru su oni blagi favoriti, imaju Ðokovića, koji je broj 1 na rang-listi, njihov drugi igrač je bolje rangiran od našeg, a u dublu smo mi blagi favoriti - rekao je Martić.

Video: Dronom prikazano rajsko dvorište, kamere ušle u bioskop, SPA...Zavirite u Novakovu kuću u Marbelji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    2. decembar 2021 | 18:00

    Хрвати могу да нас прођу ако не ставе Чилића са Новаком, него "жртвују" слабијег играча, а Марин игра против Кецмановића/Крајиновића. Имају најбољи дубл на свету, може да им донесе други бод и ето решења. Нама одговара само да оба сингла добијемо. Наравно, ако први сингл не игра Новак, Чилић после неће моћи да га избегне.

  • Johan

    2. decembar 2021 | 17:50

    Kako da nismo favoriti kad imamo tako "moćnog"Trojickog !? Sačuvaj me Bože kada moram da priznam da se prvi put u životu mogu kladiti u Hrvate uzimajući sve sportove što postoje na svetu da će nas dobiti tako da im dajem da su barem blagi favoriti sa 51:49 a to je dovoljno za Srbija doviđenos.

  • Цоа

    2. decembar 2021 | 18:54

    Рањени лав је најопаснији

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA