≫ 

Đoković prekipeo od besa, šutirao torbu pred Troickim, nasmejao Luku Modrića

Najbolji srpski teniser teško je podneo nemoć protiv hvrtaskog dubla

  • 34
Novak Đoković Printskrin: Sport Klub 1

Srpska Dejvis Kup reprezentacija se saplela u polufinalu, Hrvatska je na kraju odnela konačnu pobedu i igraće četvrti put za prestižni trofej, a našima ostaje da izvuku pouke iz okršaja koji je lako mogao (i morao) da ode u našu korist.

Selektor Troicki će imati o čemu da porazmisli ovih dana, a sigurno je da je najviše emocija potrošio svetski broj jedan Novak Đokovića, koji, nažalost, nije uspeo da iznese trijumf nad Hrvatima. Pošteno je reći, nije mogao sam.

U jednom momentu dubl bitke sa Hrvatima naš najbolji teniser je u naletu besa šutnuo torbu koja se nalazila pokraj klupe, Troicki ga je samo pogledom ispratio, nije progovarao, a čitava ova scena zabavila je fudbalsku vedetu Reala Luku Modrića, koji je sa tribina bodrio svoje zemljake.

I ovaj prizor dovoljno svedoči o tome koliko je Nole bio "zagrejan" da se ode u finale i koliko mu je teško pao neuspeh koji je u tom trenutku, dok je šutirao torbu, bio na vidiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vikler

    3. decembar 2021 | 22:35

    ..žao mi ga je..ja sam iz Hrvatske..al fakat Đole nije mogao sam..imate Đokovića..jedinog najvećeg na svijetu! Čuvajte ga!

  • Milutin Bar

    3. decembar 2021 | 22:58

    Potpuno razumijem Novaka.Selektor Troicki sa svijim neznanjem,doveo je pobjednicku ekipu do poraza,stim vise sto je svu muku natovario na neprevazidjenim Djokovicem,koji se borio kao lav,ispravljajuci poteze i propuste neznalica. Stavit Lajovica da igra,i ako se zna da je do sada izgubio na stotine dobijenih partija. Ono sto je on pruzio protiv 277igraca ,Bornija,JE TENISKO ZASTIDJE. JOS VECERAS RAZRIJESITI DUZNOSTI TROICKOG. poataviti,jednog od ove troice:Zivoinovica,Obradovica,ili Zimonjica.

  • Vlad

    3. decembar 2021 | 22:32

    Da li je moguce da nemamo tenisera koji je bolji id 286 na listi Jbg Nole ne moze samno i on je pomalo kriv za prom.jenu selektora Ovaj iskreno ne zna ni gde je sipalj a kamo da da savjet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA