≫ 

Đoković ništa nije mogao protiv najboljih: Hrvatski mediji o pobedi nad Srbijom!

Pogledajte naslove strane medija u komšiluku posle pobede njihovim tenisera u polufinalu Dejvis Kupa

  • 5
Novak Đoković naslovi

Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Večernji list, Jutarnji list

Dejvis kup reprezentacija Srbije, nažalost, nije uspela da se palsira u finale ovog takmičenja, jer je u Madridu poražena od selekcije Hrvatske rezultatom 2:1.

Odlučujući trijumf Hrvatima doneo je najbokji dubl sveta Mate Pavić i Nikola Mektić, koji tamošnji mediji veličaju psole partije protiv Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića.

Tako je portal "Net.hr"  napisao da "Đoković ništa nije mogao protiv najboljeg dubla sveta", dok je "Germanijak dodao da su "Bogovi parova odveli Hrvatsku u finale." Indeks, Večernji i Jutarnji list, kao i 24.sata.hr, imali su slične naslove.

Pavić i Mektić, inače, nijednog trenutka nisu dozvolili Srbiji da pripreti ozbiljnije. Naš tims e držao samo do 5:5 u prvom setu,  a onda su pali. Prvi su izgubilisma 7:5, drugi sa 6:1.

Upravo u tom drugom setu, svoju nervozu je ispoljio i Novak Đoković koji je šutirao torbu pored klupe srpskog tima. I to posle lošeg izbora poena Filipa Krajinovića koji nije bio na nivou. Zanimljivo, nije ni trebalo da igra on, već Nikola Ćaćić koji je zamenjen u poslednjem trenutku.

U nastavku pogledajte i galeriju fotografija sa naslovima vodećih hrvatskih medija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robin

    3. decembar 2021 | 22:44

    Znalo se ko dobija ako dođe do parova

  • boki

    4. decembar 2021 | 08:45

    Hvala Novace kao i uvek pokaxujes kako se igra za svoju zemlju ali nisi mogo sam protiv 4 hrvatska tenisera. Sramna igra Lajovica bez energije volje zelje hrvat i ako 280.na listi pokazao Lajovicu kako se gine za svoju zemlju

  • istina

    3. decembar 2021 | 23:33

    Sta je cudo, Novak je igrao 2 meca a hrvatski dvojac je bio odmoran. Bilo bi pravo cudo da su Nole i Krainovic pobedili. Ionako ce ruska ekipa osvojiti Dejvis pa nije ni bito dal ides kuci dan ranije ili kasnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA