≫ 

Finalistkinja Rolan Garosa sletela u Australiju i saznala da ima koronu

Neizvesno je hoće li Ruskinja igrati na AO

  • 2
Anastasija Pavljučenkova Printskrin: Instagram/nastia_pav

Ruska teniserka Anastasija Pavljučenkova, inače 11. igračica sveta, potvrdila je da je pozitivna na koronu po dolasku u Australiju!

Finalistkinja ovogodišnjeg Rolan Garosa boravila je nekoliko dana u Dubaiju gde se pripremala za sezonu koja počinje, ali je planove za turnire u Australiji sasekao kovid.

- Nažalost, imam loše vesti. Stigla sam u Australiju u četvrtak i saznala sam da sam pozitivna na koronu. U potpunopsti sam vakcinisana i spremala sam se za sezonu, ali živimo u nepredvidivim i teškim vremenima. Trenutno sam u hotelu u izolaciji i pod nadzorom doktora - napisala je na Tviteru!

Ova 30-godišnja teniserka je u 2021. godini osvojila zlatnu medalju u miks dublu na Olimpijksim igrama, a predvodila je selekciju Rusije do titule na Bili Džin King Kupu u Pragu.

Pavljučenkova je samo jedna u nizu tenisera i teniserki koji su pred Australijan open dobili koronu. Pored nje, tu je i Belinda Benčić, kao i Denis Šapovalov, Rafael Nadal, Andrej Rubljov... Zanimljivo, svi su boravili u Dubaiju prethodnih dana.

Video: Olga Danilović pokazala da poseduje očev gen: Puni koševe na treningu pred US open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    30. decembar 2021 | 08:47

    Примио не примио вакцину можеш да се разболиш и да болест пренесеш другом тако да је инсистирање аустралијских власти да АО могу да играју само вакцинисани је бесмислено и зато подршка Новаку да истраје и не пристане на вакцинацију па макар не играо на овом турниру. У сваком случају већу штету ће претрпети АО него Новак.

  • Teniser

    31. decembar 2021 | 07:39

    Žao mi je Anastasije. Poslušala je savet, vakcinisala se i ima koronu. Kao nosilac virusa može bilo koga zaraziti. To samo upućuje na činjenicu da vakcinacija neće zaustaviti Koronu, jer virus podjednako cirkuliše i među vakcinisanim i među nevakcinoisanim. Primer Pavličenkove ukazuje da vakcinisani nosilac virusa može biti tkzv "asimptomatski slučaj", što je još opasnije po okolinu. Zaključak: Uslov za ulazak u Australiju samo vakcinisanim, koju nalažu njihove vlasti, je potpuna besmislica, koja je iz predhodno navedenog još opasnija. Kovid se pobeđuje kada farmaceutske kuće to odluče i porade na leku protiv Korone. Podrška Novaku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA