Migranti iz Novakovog hotela strave mole: "Siguran sam da će Đoković progovoriti o nama"

Srpski teniser je konačno slobodan čovek

  • 5
Novak Đoković, Melburn, hotel Park Foto: William WEST / AFP / Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je jutros dobio pravnu borbu protiv Vlade Australije oko njegovog ostanka u zemlji pred Federalnim i porodičnim sudom u Melburnu. Oslobođen je iz migracionog pritvora u Hotelu “Park“ i prema nekim informacijama, trenutno je na treningu.

Još nije poznato šta će se dalje dešavati, pošto je Ministar za migracije propustio svoja četiri sata i diskreciono pravo da mu opet ukine vizu, ali neki izvori tvrde da sutra može doći do novih turbulencija.

Nakon što se sve pomera dalje i pogled se sklanja sa uklete zgrade u kojoj je Novak bio zajedno sa barem 37 migranata, kako je bilo navedeno u nekim nezvaničnim izvorima. Ipak, oni su i dalje tu i nakon što je Đoković oslobođen i nadaju se da će se najbolji na svetu zauzeti za njih.

- Siguran sam da će Novak progovoriti o nama – rekao je Mehdi Ali, koji je prvi ukazao na nehumane uslove u Hotelu “Park” u Melburnu.

Nema sumnje da će se i dalje govoriti o strašnim uslovima za migrante sa kojima je Novak bio puna četiri dana uz nadu da će se oni što je pre promeniti. Naravno, možda se baš i Đoković javi i oglasi povodom svega.

Video: Opšti haos u Melburnu: Navijači okružili auto u kom je Đoković, policija bacila suzavac na njih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J...

    10. januar 2022 | 12:15

    Sigurno da hoce kad zavrsi turnir!

  • Tihi

    10. januar 2022 | 12:13

    Naravno da će da progovori o uslovima u "hotelu"😉 Spasiće te jadne migrante koji su mesecima i godinama zatvoreni bez ikakvih prava. Većina migranata su muslimani. Svi će oni prvo da slave Novaka i da mu se svakodnevno klanjaju. Pa tek onda će da se klanjaju Alahu. I Novaktron će da im bude glavni praznik, pa tek onda Bajram 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA