≫ 

Španci ipak ne istražuju kako je Novak ušao u zemlju

Prvobitno je procurila lažna informacija

  • 15
Novak Đoković maska, korona virus Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Kontroverze oko Novaka Đokovića se nastavljaju iz dana u dan. Srpski teniser nalazi se na pravoj vetrometini udara svetskih medija, a tu ima i netačnih informacija. Australijski novinari najavljivali su deportaciju nekoliko dana, a posebno u noći pred zvaničan žreb, ali se do toga nije došlo.

Ubrzo su se u "spin igru" ubacili i Španci, pa je tako na portalu Cope objavljeno da su španske vlasti su krenule u istragu protiv Novaka.

Navodno, kako bi uvdeli da li je Novak Đoković nedavno ušao u zemlju na legalan način, kada je trenirao u Marbelji ili nije.

Prašina se tek podigla posle Novakovg saopštenja u kom je naveo da je njegov tim greškom "štiklirao" kućicu o tome kako nigde nije putovao pre dolaska u Australiju, pošto je bio i pozitivan na korona virus, što je pokazao i PCR test koji je dobio 16. decembra.

Novinari španske "Kope" su poslali ministrima spoljnih poslova, zdravlja, kao i unutrašnjih poslova upit o tome, da li je Novak ušao legalno u Španiju ili ne?

Tekst su očigledno objavili pre nego što su dobili zvanične odgovore, ili su objavili ono što bi oni želeli, a ne šta su činjenice, pa je tako nekoliko sati zvanično demantovana informacija da Španija pokreće istragu protiv Novaka Đokovića.

- Vest je lažna. Niti je Vlada to naredila, niti postoji policijska istraga protiv sportiste - navedeno je u saopštenju portparola ministarstva unutrašnjih poslova Španije.

Video: Novi video sa treninga, Đoković ljut na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    12. januar 2022 | 21:51

    PA ako je trenirao to onda jeste zbog posla

  • alal vera alal vera

    12. januar 2022 | 21:43

    nemogu da podnesu da novak osvoji 21 a rafael da ostane na 20

  • Gogi

    12. januar 2022 | 21:56

    A dali su ispitali kako je Nadal ušao u Australiju tu niko ne pravi pitanje!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA