≫ 

"Čudno je bez Novaka, najbolji je, a nema ga": Beretini žali zbog Srbina

Italijan se kratko osvrnuo na odsustvo najboljeg sa prvog Grend Slema sezone

  • 2
mateo beretini Foto: youtube/Australian Open TV

Teško da ijedna pres konferencija najjačih imena tenisa u Melburnu prođe bez pitanja o situaciji sa Novakom Đokovićem i njegovoj "ranoj eliminaciji" sa Australijan Opena zbog već dobro znanog slučaja. Italijan Mateo Beretini je poslednji u nizu igrača kome je postavljeno pitanje o tome "kakav je osećaj kada na ovako velikom turniru nema Novaka".

Italijan je dao kratak komentar na to pitanje nakon pobede protiv Amerikanca Stefana Kozlova.

- Zaista je čudan osećaj, čitava ta situacija je bila teška za sve, naročito po njega - rekao je Beretini za Novakovu pravnu borbu sa vlastima Australije.

Italijan je sa Novakom tri puta igrao na Grend Slemu, sva tri puta izgubio, pamti se ono finale na Vimbldonu, pa je i njemu, ali i ostalim top igračima olakšan posao sada kada nemaju Novaka na putu ka trofeju.

Beretini, ipak, veruje da i ostali imaju dovoljno kvaliteta da mu pomrse račune, koliko god i dalje misli da je Srbin iznad svih.

- Lično, kad sam došao na turnir ovde, očito sam imao "strah" da izgubim od bilo koga, jer je sa svakim teško. Novak jeste najbolji na svetu, osvojo je tri od četiri posldnje Grend Slema, tako nešto, i drugačije je bez njega, ali moj fokus je sada na Karlosu (Alkarazu) koji je sjajan - jasan je Beretini da mu je foks samo na rivalima koji su na turniru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    19. januar 2022 | 13:02

    Svako ko ima imalo ljuckosti u sebi zna da je velika politička nepravda učinjena prema jednom ljuckom biću nebitno koje je vere

  • Mico

    19. januar 2022 | 13:04

    Svako ko je normalan sreće na stranu pravde za Novaka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA