≫ 

Beker se žali na odvratnu hranu u zatvoru: Prvi obrok mu bio mesni narezak, sme da troši 1.375 dinara nedeljno

Pored toga, izvor koji je pričao za britanske medije ističe da se nemački trener žalio i na nepodnošljiv smrad u Vandsvortu

  • 13
pašteta hleb konzerva, Boris Beker

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Bivši nemački trener i igrač, Boris Beker provodi svoje prve dane u zatvorskoj ćeliji nakon što ga je sudija Debora Tejlor osudila na dve i po godine iza rešetaka zbog malverzacija pošto je proglasio bankrot tokom 2017. godine.

Uslovi u kojima boravi nisu nimalo prijatni, a nije ni hrana, zbog koje se Beker nezvanično prema pisanju britanskih medija i žalio. Prvi obrok iza rešetaka bio mu je - usoljena govedina u vidu mesnog nareska.

Ono što nemačkom teniseru posebno smeta je veličina porcije, koja je izuzetno mala. Pored hrane koju dobija ima džeparac od 10 funti nedeljno, što troši kupujući čokoladu, keks i banane iz zatvorske kantine.

Inače, Bekeru je omiljena hrana dok je bio na slobodi bio odrezak od fileta jastoga, a sada mora da se navikne na svakojake gadosti i da boravi u ćeliji od šest kvadratnih metara u kojoj je zaključan između 20.00 časova uveče i 07.00 časova ujutru svakog dana.

Za razliku od drugih zatvorenika koji dele ćelije, on je potpuno sam i verovatno će uskoro biti prebačen u neki blaži vid zatvora. Britanski San piše da osvajač Vimbldona teško spava zbog stalne buke noću i smrada koji se širi hodnicima zatvora Vandsvort.

- Teško mu je, a najgora stvar od svega je hrana. Ne može da poveruje koliko je loše i kako su male porcije. Jedan od njegovih prvih obroka bila je usoljena govedina, što nije bilo dobro. Ali moraće da se navikne na to. Takođe je šokiran nedostatkom higijene u zatvoru jer je tako pretrpan. Uslovi su mizerni, gotovo nehumani. U ćelijama može da postane jako hladno, a dnevnog svetla gotovo da nema. Sve je to veliki šok za njegov sistem, ali čini se da se s njim postupa u redu - piše San.

U petak je imao svoju prvu posetu, pošto mu je u goste došla devojka Lilijan de Karvaljo Monteiro. Odnela mu je predmete, čizme i odeću.

Video: Poslednja šetnja Borisa Bekera kao slobodnog čoveka: Supruga ga ispratila na sud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    8. maj 2022 | 14:28

    Odrezak od jastoga, e sad će da bude odrezak od 😂😂😂😂😂

  • dr.

    8. maj 2022 | 15:58

    Kako za sve tako za Bekera,da je kod nas dobio bi nanogicu i vilu najverovatnije!!a posle odlezane nanogice sigurno neki unosan poso🤣🤣🤣

  • ZV

    8. maj 2022 | 15:10

    Казнили га зато што је тренирао Ђоковића 100 посто

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA