Đoković da predstavlja Srbiju na Evroviziji: Nole "zgrabio" mikrofon i zapevao u Rimu, navijači se oduševili

Mnogi predlažu da sledeće godine pošaljemo našeg najboljeg tenisera na prestižno muzičko takmičenje

  • 4
Novak Đoković

Foto: Twitter - Printscreen

Najbolji teniser planete, Novak Đoković osvojio je juče Masters u Rimu savladavši u finalu Stefanosa Cicipasa u dva seta (6:0, 7:6) za nešto više od sat i po vremena igre. Bila je to jedna od njegovih najboljih partija ove sezone, koja uliva poverenje pred nastupajući Rolan Garos.

Posle pobede, Đoković je stao pred rimsku publiku, a pre nego što je održao standardan govor, nakratko je - zapevao! Toliko da je zapravo oduševio sve njegove navijače, koji su odmah krenuli da predlažu da on bude naslednik Konstrakte sledeće godine na prestižnoj pesmi Evrovizije.

Čula se sa razglasa pesma "Go West" koju izvodi grupa "Pet Shop Boys", a Novak je pokazao da je izvrstan poznavalac opusa ove grupe, pa je "naređao" nekoliko stihova sa osmehom na licu. Vrlo brzo snimak je počeo da se širi društvenim mrežama.

- Na Evroviziji 2023. godine, Srbiju treba da predstavlja Novak Đoković! - izričita je bila jedna Novakova obožavateljka na Tviteru.

Podsetimo, Nole je tokom večeri kada se održavala Evrovizija na kojoj je naša pesma "In Corpore Sano" zauzela peto mesto iza pobedničke Ukrajine, te Ujedinjenog Kraljevstva, Španije i Švedske, pružio podršku Konstrakti i pozvao sve svoje navijače da glasaju za nju.

Video: Ave, Novače! Đoković savladao Cicipasa u finalu Rima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA