≫ 

Oglasio se ranjeni srpski teniser kojem je Novak pomogao: "Najteži dani u mom životu, jedva sam preživeo"

Novak Đoković i Olga Danilović jedni su od mnogih koji su pomogli donacijama za njegovu operaciju

  • 4
Luka Stojanović Foto: Instagram/Printscreen/Luka Stojanović

Srpski teniser Luka Stojanović, koji je upucan od strane pljačkaša koji je pokušao da mu ukrade automobil, oglasio se i otkrio u kakvom je stanju i kako mu oporavak protiče.

- Proteklih 30 dana bili su možda najteži dani u mom životu. Kako su mnogi od vas već čuli, bio sam upcan i jedva sam preživeo posle nekoliko operacija. U zadnjih mesec dana sam dobio dosta podrške i ne mogu objasniti koliko mi je to značilo dok sam ležao u bolnici. Oporavak će da bude dugačak, ali ide u dobrom pravcu - napisao je Stojanović.

Novak Đoković i Olga Danilović jedni su od mnogih koji su pomogli donacijama za njegovu operaciju, a Luka je dodao i da je jedini način kojim mu se može pomoći upravo ta novčana pomoć

- Nažalost, posle operacija mi je ostao račun od 310 hiljada dolara od čega osiguranje pokriva 80% troškova, a ja moram da pokrijem ostatak. Ne osećam se prijatno zbog toga, ali to je jedina oopcija koju imam – trenutno je doniranje novca jedina opcija koja mi može pomoći, bilo koja suma bi bila od pomoći - napisao je Stojanović na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komšija

    22. jun 2022 | 16:47

    Država snova, za poželeti, uređena, bezbedna, prosperitetna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA