≫ 

"Luda" kuća u Bosni: Đoković, Klinton i Tito na jednom mestu, pogledajte kako izgleda antikvarnica u Visokom

U ovoj krajnje raznovrsnoj ekipi našao se i Alija Izetbegović!

  • 1

Novak Đoković postao je u poslednjim danima prva tema u Bosni i Hercegovini, pre svega zbog njegovog učešća na egzibicionom turniru u Visokom čime je ozvaničeno otvaranje teniskih terena. Narod u toj bivšoj jugoslovenskoj republici je masovno došao da pozdravi najboljeg srpskog tenisera, a Telegraf je u samom gradu posetio jednu antikvarnicu koja je, između ostalog, na samom ulazu imala da ponudi i lik samog Noleta.

Vlasnik antikvarnice je okačio sliku Đokovića ispred kuće sa pozdravnom porukom, a na samim vratima su okačeni slike svetskih i regionalnih figura, doduše, nasumično.

Kuća se nalazi na magistralnom putu koji povezuje gradsko jezgro Visokog sa "bosanskim piramidama" u tom mestu, a sestričina vlasnika antikvarnice otkrila nam je da njen stric radi na arheološkom nalazištu koje je proslavio Semir Osmanagić.

Na slikama se, pored Novaka, mogu videti bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Bil Klinton kako hoda sa bivšim čelnikom BiH Alijom Izetbegovićem.

Pored toga je i slika Josipa Broza Tita, a sama prostorija je puna stvari sa svih strana sveta.

Kao i sam vlasnik kuće, mnogi ljudi iz Visokog izrazili su krajnje pozitivno mišljenje o Đokoviću, podržali njegov dolazak i aplaudirali tokom svakog njegovog poena protiv Aljaža Bedenea, Ivana Dodiga i Aldina Šetkića koji su takođe bili prisutni na otvaranju kompleksa.

Video: Nolemanija u Visokom: Đoković pravi šou na egzibicionom meču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zola

    16. jul 2022 | 19:20

    Ma mi smo najveća stoka ovoga svijeta. Bajden je u pravu kad je rekao da nas treba iskorijeniti. Nema nas gorih na daleko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA