Olga Danilović ušla u drugo finale u istom danu: Sa Mladenovićevom sutra za titulu u dublu u Lozani!

Neverovatna pobeda naše i francuske teniserke

  • 0
Olga Danilović Foto: AP/Tanjug

Kakav dan za Olgu Danilović! Sve kockice su se poklopile da danas u Lozani uđe u dva finala u istom danu, pošto je nakon što je prethodno "tukla" Juliju Punicevu u polufinalu singla, uspela da se sa Kristinom Mladenović plasira i u veliko finale dubla. Njih dve su savladale Ćin-Jun Han i Aleksandru Panovu u dva seta - 2:0 (6:1, 6:2).

Igrale su Mladenovićeva i Danilovićeva kao da su stalno zajedno na turu. Meč protiv Kineskinje i Ruskinje zaključile su, verovali ili ne, za samo 55 minuta! Za to vreme, rivalke su osvojile svega tri gema.

Kao prava furija su Kristina i Olga "protutnjale" kroz prvi set koji su mogle da reše i sa nulom. Imale su kod rezultata 5:0, 40:40 i set loptu (nema prednosti u dublu na turnirima ove serije), ali kada već nisu stavile tačku tada, uspele su u narednom gemu.

Drugi set počeo je nešto bolje po rivalke, koje su uspele da održe egal ukupno četiri gema, posle čega su dopustile novu kataklizmu. Od 1:2, Kristina i Olga su stigle do 6:2 i plasirale se u veliko finale.

Protivnice u borbi za titulu biće im slovenačka teniserka Tamara Zidanšek i dosta manje poznata Norvežanka, Ulrike Ejkeri. Taj meč planiran je za sutra nakon finala u singl konkurenciji.

Video: Srpske sportistkinje gore na plažama: U bikinijima prže jače od Sunca usred jula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA