≫ 

Novak u rodnom mestu Đokovića u Crnoj Gori: Okružen dečicom, a onda mu prilazi deka i ljubi ga

Nole kao sav običan svet

  • 10
Novak Đoković Printskrin: Instagram/milan__djokovic/

Novak Đoković je trenutno u Crnoj Gori, gde odmara nakon osvajanja Vimbldona i nada se povoljnim vestima kada je u pitanju eventualno učešće na US openu, iako ono trenutno deluje prilično daleko i gotovo kao nemoguća misija.

Đoković je boravak u Crnoj Gori, iskoristio i da poseti mesto iz kojeg i potiču Đokovići - selo Jasenovo Polje u blizini Nikšića, gde je organizovana i proslava familije Đoković.

Na jednom snimku koji je objavio Novakov rođak Milan Đoković, vidi se kako je Novak okružen dečicom iz Jasenovog polja i sedi među njima kao sasvim običan čovek, dok mu je u jednom momentu prišao i jedan stariji čovek sa kojim se Novak srdačno pozdravio, a on ga je i poljubio kao svog najrođenijeg.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Video: Đoković leti iznad vode, bukvalno: Pogledajte Novakove vratolomije na specijalnoj dasci za surf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srb

    6. avgust 2022 | 22:48

    Velicina….

  • N

    6. avgust 2022 | 23:18

    Dobra dusa.

  • bla

    7. avgust 2022 | 00:33

    koliko skroman decko,da nam je da je vecina ove danasnje omladine kao on..znam iz licnog iskustva koliko je normalan momak,svi oko njega u porodici osim majke su nadmeni i glume nesto,mladji sam od njega 5 godina i necu da ispadne da nesto palamudim...ali decko je za primer samo tako,nebitno je sto ima toliko miliona,jer je prirodan toliko da nema dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA