Medvedev pružio podršku Đokoviću: "Želim da Novak igra na US Openu"

Ipak, Rus smatra da bi to moglo da dovede i do određenih problema

  • 3
Novak Đoković US open Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta Danil Medvedev osvojio je prethodne noći titulu u Los Kabosu pobedom nad Kameronom Norijem, a nakon meča jedno od pitanja koje je dobio ticalo se i potencijalnog učešća Novaka Đokovića na poslednjem Grend slemu sezone - US Openu.

Kao što je već poznato, u ovom trenutku Đoković nema dozvolu za nastup u Njujorku, odnosno nema dozvolu za ulazak na teritoriju SAD jer nije vakcinisan.

Medvedev kaže da bi bilo dobro za tenis da Novak učestvuje na US Openu, ali da bi takva odluka mogla da dovede do pobune onih koji ispaštaju iz razloga što nisu vakcinisani.

- Ne želim da govorim o razlozima za ove odluke, jer je mnogo ljudi stradalo tokom pandemije. Ako promenimo pravila, biće onih koji će se pobuniti, jer im je zabranjen ulazak u zemlju, tako da ne mogu da rade. Lično, ako govorimo samo iz ugla tenisa, ne razmišljajući o različitim stavovima, želim da Novak igra na US openu - rekao je Medvedev.

Upravo Rus brani titulu na poslednjem Grend slemu sezone gde je prošle godine u finalu savladao Đokovića. US Open počinje 29. avgusta.

Video: Najbizarnija proslava pobede: Medvedev se pretvorio u mrtvu ribu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    7. avgust 2022 | 19:55

    Полако дечко! Можда се Амери сете да си Рус, тако да ни ти ниси сигуран....

  • Lord

    8. avgust 2022 | 09:05

    Ma da,verujemo ti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA