Serena Vilijams se oprostila uz suze: "Zbogom svima, bilo je zadovoljstvo igrati pred vama"

Penzija za, verovatno najbolju teniserku svih vremena, je sve bliža

  • 2
Serena Vilijams Foto: Tanjug / AP

Karijera Serene Vilijams je sve bliža kraju. Nakon pobede u prvom kolu turnira u Torontu, ona je najavila da će uskoro otići u penziju (verovatno nakon US Opena), a dan kasnije eliminisana je sa turnira u Kanadi, pošto ju je savladala Belinda Benčić sa 2:0 (6:2, 6:4).

Iako je ona bila ta koja je dobila meč i plasirala se u narednu rundu, Benčićeva ni posle meča nije bila glavna zvezda. Serena je odigrala svoj poslednji meč u Kanadi, pa je dobila i oproštaj kakav je zaslužila.

Pre početka meča u čast Vilijamsove pušten je video snimak, a posle meča je dobila dresove NBA tima Toronto Reptorsa i NHL tima Toronto Mepl Lifs, i to za sebe i svoju ćerku Olimpiju.

- Volim da igram ovde, uvek mi je bilo prijatno na ovom terenu. Volela bih da sam odigrala bolje ove večeri, ali i Belinda je bila zaista dobra. Bilo je ovo interesantnih 24 časa. Kao što sam i rekla u tom članku, užasna sam kada se rastajem. Ipak, zbogom svima. Bilo je zadovoljstvo igrati pred vama svih ovih godina - rekla je Serena, trostruka šampionka Rodžers kupa, pošto je titule osvajala 2001, 2011. i 2013. godine.

Očekuje se da će Serena Vilijams do kraja karijere odigrati još turnir u Sinsinatiju i US Open.

Video: Đokovićev novi snimak treninga u Crnoj Gori: Spremam se kao da ću igrati na US openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA