≫ 

Britanka digla glas zbog Novaka: "Stvarno je šteta da Đoković ne igra na US Openu!"

Za 18 dana će se odigrati mečevi prvog kola poslednjeg Grend slema u sezoni i sve su manje šanse da će se zakon promeniti kako bi Novak igrao

  • 11
Novak Đoković US open Foto: AP/Tanjug

Kako se US Open primiče, tako se čuje sve više glasova koji pozivaju vlasti SAD da dopuste Novaku Đokoviću da igra na Grend slemu, iako je zabrana ulaska za nevakcinisane strance i dalje na snazi. Sada je i bivša britanska broj 1 Džo Duri stao uz Srbina.

Ona je evocirao događaje iz Australije i deportacije Novaka iz te zemlje.

- Kakav haos na početku godine u Australiji. Loša komunikacija ga je koštala veoma teškog vremena. Sada imamo US Opena, ni tamo ne može da igra. Povuka se sa Montreala zato što nije vakcinisan. Psihički je veoma jak u stvarima koje misli i radi, ovo je zaista nesrećno - kazala je Duri.

Ona je nastavila sa komentarom o US Openu i nemogućnosti Novaka da ode u Njujork.

- Takva su pravila u Americi u ovom momentu, iako su mnoge zemlje otvorile svoje granice, ali ko sam ja da sudim? Zaista je šteta da ne može da igra, jer bi očigledno bio favorit - navela je Duri.

Za 18 dana će se odigrati mečevi prvog kola poslednjeg Grend slema u sezoni i sve su manje šanse da će se zakon promeniti kako bi Novak igrao.

Video: Specijalni gost u Novakovom trening centru: Miroslav Raduljica trči na traci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • show

    11. avgust 2022 | 20:41

    Otvorit ce oni granice po zavrsetku US opena, ovo je samo namesteno da nebi ugrozio ljubimca( Nadala)

  • max

    11. avgust 2022 | 19:13

    Docice njegovi minuti pa

  • Z

    11. avgust 2022 | 20:22

    Neka se vakciniše, meni ništa nije bilo od vakcine, mogao sam posao izgubiti da se nisam vakcinisao i samim tim ugroziti čitavu porodicu, što zdravljem, što finansijski! Nije mi ga žao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA