≫ 

Tandem srpskih sportskih titana u duetu brusio formu: Novak ugostio Bogdana u svom fitnes carstvu

Ništa bolje od dobrog treninga u profi društvu

  • 0

Srpski teniski as Novak Đoković se posle osvajanja Vimbldona posvetio sebi, svom umu i telu, koje je prvo maksimalno relaksirao na potezu od bosanskih piramida, preko Crne Gore i Hrvatske, ali da ga ne bi previše olabavio tokom relaksirajućih dana, vratio se onome što ga čini najboljim na svetu - treningu.

Novak je nedavno u svom fitnes carstvu u "TC Novak" na Dorćolu imao i sjajno društvo, proslavljenog srpskog košarkaša i reprezentativca Bogdana Bogdanovića, sa kojim je proveo neko vreme u radu, treninzima i razmeni sportskih i životnih iskustava.

Bogdana je, kao što znamo, povreda kolena odvojila od reprezentativne akcije ovog puta i upravo su treninzi koje je radio pod profesionalnim nadzorom stručnjaka, i bili sumereni na stabilizaciju, jačanje i povratak kolena u najbolje stanje.

U isto vreme Novak je radio svoj set vežbi u koje se uključiao i šuter Atlante, koji je, psole prijatnog boravka, kod domaćina, imao samo reči hvale za sve što je imao na raspolaganju.

- Divan dan u Beogradu u teniskom centru Novak. Hvala ti što si nas ugostio Nole, ovo mesto je neverovatno i mnogo je više od teniskog centra - napisao je Bogdan.

Video: Specijalni gost u Novakovom trening centru: Miroslav Raduljica trči na traci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA