Zaustavljen pobednički niz Nika Kirjosa: Australijanac izgubio nakon devet uzastopnih trijumfa

Poljak je pronašao lek za Kirjosa

  • 0
Nik Kirjos Foto: Tanjug / AP

Australijski teniser Nik Kirjos poražen je u četvrtfinalu mastersa u Montrealu, a bolji od njega bio je Hubert Hurkač rezultatom 2:1.

Prva dva seta bila su gotovo identična. Ni u jednom od njih nije bio viđen brejk, ali je prvi pripao Poljaku pošto je u taj-brejku slavio sa 7:4, dok je drugi pripao Australijancu koji je u odlučujućem gemu bio uspešniji sa 7:5.

Ipak, treći set bio je sušta suprotnost. Poljak je oduzeo servis rivalu već u prvom servis gemu, a potom još jedanput, pa je na kraju odlučujući set osvojio Hurkač sa 6:1.

Bio je ovo prvi poraz Nika Kirjosa u prethodnih 10 mečeva. Australijanac je sjajnu formu sa Vimbldona preneo na američko tlo, gde je prvo osvojio turnir u Vašingtonu, a zatim zaređao i tri pobede u Kanadi, gde je savladao i prvog tenisera sveta Danila Medvedeva. Hurkača nije mogao da pobedi, pa se Poljak tako plasirao u polufinale gde će snage odmeriti sa boljim iz duela u kom se sastaju Kasper Rud i Feliks Ože-Alijasim.

Video: Nik Kirjos se igra sa ajkulama, dok one seju strah po svetu: Hranio je i ogromne guštere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA