≫ 

Novak uživa na Adi Ciganliji: Đoković podržao sport za koji možda niste čuli, ali je veoma sličan tenisu!

Za sada, zabrana ulaska u SAD još uvek stoji i Đoković po trenutnom stanju neće moći da učestvuje na US Openu

  • 0
Novak Đoković, Visoko Foto: Telegraf.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vratio se u Beograd gde je nastavio sa odmorom i aktivnostima, a iskoristio je slobodno vreme da poseti Adu Ciganliju i klub padela, sporta veoma sličnom tenisu.

– Imali smo veliku čast da ugostimo našeg najvećeg šampiona Novaka Đokovića u Vamos Padel klubu – pohvalili su se iz padel kluba Vamos.

Već nekoliko dana Novak je u glavnom gradu naše zemlje, a pre toga je provodio vreme u Boki kotorskoj, gde je došao nakon otvaranja terena u Visokom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Vamos Padel (@vamospadelserbia)

Za sada, zabrana ulaska u SAD još uvek stoji i Đoković po trenutnom stanju neće moći da učestvuje na US Openu. Iz istih razloga nije bio prisutan ni u Montrealu, a sve je manje vremena da se nešto promeni po pitanju odlaska u Njujork.

Do kraja sezone nema više Grend slemova (nakon US Opena), od većih turnira je tu Bersi i učešće na Dejvis kupu gde Srbija igra u Valensiji protiv Španije, Južne Koreje i Kanadi, ali za sada još uvek nema potvrde da će Novak nastupiti pod zastavom Srbije u tim okršajima.

Video: Specijalni gost u Novakovom trening centru: Miroslav Raduljica trči na traci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA