≫ 

Ovo je tajna najboljeg bekhenda sveta: Đoković objavio snimak sa treninga

Novak se priprema i nada se mogućnosti da nastupi na US openu

  • 2

Novak Đoković naporno vežba u svom trening centru u Beogradu i nada se promeni uslova za ulaz na teritoriju SAD-a, kako bi mogao da nastupi na poslednjem Grend slemu sezone, US openu.

Srpski teniser je fokusiran na trening i održava formu jakim intezitetom treninga, a zanimljivu vežbu objavio je na svom Instagramu.

Novak trenira uz pomoć medicinke, a ova vežba pomaže Đokoviću da održava snagu prilikom izvođenja bekhenda, udarca koji je i te kako ubojit za njegove protivnike.

Podsetimo, Đoković je zbog pravila o nevakcinisanim stranim državljanima bio primoran da otkaže masterse u Montrealu i Sinsinatiju, a uskoro će biti jasno da li će moći da učestvuja na US openu koji je na programu od 29. avgusta do 10. septembra.

Video: Mali Amerikanac lud za Đokovićem: Non-stop mu šalje poruke na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kele

    16. avgust 2022 | 17:25

    Navijači, tenisera, fudbalera i bilo kojeg sporta nemaju pravo da se ljute na njih,oni imaju ista prava kao i svi ostali ljudi, da budu povrede i, bolesni, neraspoloženi. Ja Noleta volim,razumem iako bih ga radije gledala da igra tenis.

  • Momo

    16. avgust 2022 | 16:20

    Čudno,kao da se priprema za seriju Vremeplov !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA