≫ 

Šok u Sinsinatiju: Nadal sprečen da preuzme 1. mesto, Srbin slavio pobedu Hrvata

Velika pobeda Borne Ćorića

  • 18

Rafael Nadal je poražen u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju od Borne Ćorića, koji je slavio sa 7:6, 4:6, 6:3 i tako se plasirao u osminu finala.

Hrvat je ovom pobedom sprečio Nadala da se možda već na kraju nedelje domogne ponovo prvog mesta, pošto je imao takvu šansu u slučaju da Medvedev izgubi u ranoj fazi turnira.

Međutim, očigledno je i da Ćorić "ne leži" Nadalu kao rival, pošto sada vodi sa 3:2 u pobedama u međusobnom skoru.

Ćorića su u prošlosti često mučile povrede, a posle dve velike pobede, najpre protiv Musetija, koji je u naletu, a sada i protiv Nadala, deluje da se vraća u prepoznatljivu formu.

Nadal će svakako imati svoju šansu da se vrati na prvo mesto na US Openu, gde bi u tom slučaju najverovatnije bilo potrebno bar da dođe do finala (ukoliko Medvedev ne osvoji Sinsinati).

Podsetimo i da Medvedev brani titulu na US openu, pa ga faktički jedino odbrana titule može ostaviti na prvom mestu posle Grend slema u Njujorku.

Zanimljivo je i da je na tribinama u boksu Borne Ćorića bio srpski teniser Filip Krajinović, koji je proslavio veliki trijumf svog projatelja iz Hrvatske.

Video: Vučić se sastao sa Novakom Đokovićem: Znamo da ćete preteći Nadala i Federera! Imam jednu molbu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doca

    18. avgust 2022 | 08:02

    Moraće da pojača doping za US Open.

  • Strasno

    18. avgust 2022 | 08:23

    Koliko je ovaj covek zrtva nekih stvari.Ne daju mu da ode u penziju samo da Nole ne bi bio najbolji svih vremena.Sve nesto na silu,ko zna sa cime ga vise i spricaju

  • Djops

    18. avgust 2022 | 07:31

    Ako, bas volim sto ga je Coric pobedio! Nece on osvojiti US open. Moze samo da sanja o tome bik sa Majorke ( kakvo poredjenje 😂)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA