≫ 

Čelnik Grend slema otkrio: Novak Đoković će igrati na Australijan Openu!

Ovo bi mnogo značilo za jednog od najboljih u istoriji

  • 27
Novak Đoković, trening, Australijan open 2022, Melburn Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković, ako je verovati novinaru Luisu Alfredu Alvarezu, sigurno će učestvovati na Australijan Openu!

Novinar je otkrio da mu je čelnik prvog Grend slema u sezoni, Kreg Tajli, lično rekao da će Novak učestvovati na velikoj smotri u Melburnu.

Đoković više nema barijeru zbog vakcine, jer je Australija otklonila te prepreke i na njenu teritoriju se može i bez toga.

Ipak, srpskom asu je ostala kazna od tri godine zabrane dolaska u tu zemlju nakon deportacije koja je usledila na startu ove godine.

Ukoliko je tačno ovo što Tajli tvrdi, Australija se sprema da pomiluje Novaka i da mu dopusti učešće na turniru gde je višestruki šampion.

Ranije tokom dana, stigla je informacija da Nole neće moći da pomogne selekciji Srbije na Dejvis kupu u Španiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    5. septembar 2022 | 15:33

    Čelnik GS se pita isto kao i prošli put. Znači ništa. Smisliće ta gamad nešto da spreče Noketa. Na kraju krajeva dali su mu 3 godine zabrane ulaska u zemlju.

  • Goran.

    5. septembar 2022 | 17:05

    Novaka netreba niko da pomiluje jel nije kriminalac nego vrhunski sporticta. Novak treba njih da pomiluje i da ih udostoji da uopšte igra više na njihovom turniru i tlu,pošto je tretiran kao kriminalaca . Novak treba da im se zahvali i odbije on njih zbog nekorektnog i licemernog odnosa.

  • Marija

    5. septembar 2022 | 16:38

    On ukoliko ima imalo ponosa i stava neće više tamo nikad da ode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA