≫ 

Telegraf u Valensiji: Iznenadan susret srpske selekcije sa rivalom, srdačan pozdrav sa Top 10 teniserom!

Srdačni pozdravi i želja za srećom bila je izražena kod obe strane, a Srbija prvi izazov ima već 14. septembra kada igra protiv domaće selekcije Španije

  • 0

Pred teniskom reprezentacijom Srbije stoje veliki zadaci na Dejvis kupu u grupi, a naši momci odradili su trening u Valensiji gde će i odigrati svoje duele i pokušati da se plasiraju za završni turnir koji se igra u Malagi.

Srpska selekcija je pristigla u Španiju bez Novaka Đokovića, ali su selektoru Viktoru Troickom na raspolaganju Filip Krajinović, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Nikola Ćaćić, specijalnista za dubl konkurenciju.

Naša reprezentacija se na trening sesiji susrela sa najjačim adutom rivalske selekcije Kanade, osmim teniserom sveta Feliksom Ože Aliasimom.

Srdačni pozdravi i želja za srećom bila je izražena kod obe strane, a Srbija prvi izazov ima već 14. septembra kada igra protiv domaće selekcije Španije.

Zatim, dan kasnije, sledi sudar sa Južnom Korejom, da bi se 16. septembra odigrao sudar srpske i kanadske strane.

Video: Đokovićev novi snimak treninga u Crnoj Gori: Spremam se kao da ću igrati na US openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA