≫ 

Srbiji samo čudo ostalo: Kecmanović poražen od Aliasima, Kanada nas miljama odaljila od 1/4 Dejvis kupa!

Još jedan potencijalni mračni dan za srpski sport

  • 2
Miomir Kecmanović

Foto: Tanjug/AP

Teniska reprezentacija Srbije nalazi se na litici grupne faze Dejvis kupa pošto je selekcija Kanade poravnala na 1:1 u Valensiji i sada bi samo čudo moglo da nas odvede na završni turnir i četvrtfinale takmičenja. Ili će srpski kolektiv slaviti u dublu i nadati se malo senzaciji ili ćemo biti odmah eliminisati.

Nakon što je Laslo Đere slavio i dao nadu, Miomir Kecmanović je poražen od Feliksa Ože Aliasima 6:3: 6:4, pa je računica za prolaz na završni turnir u Malagi sada preteška i skoro nemoguća.

Potrebno je da srpski dubl, sastavljen od Kecmanovića i Filipa Krajinovića, slavi protiv Ože Aliasima i Vaseka Pospišila, a onda se nadamo da će Španija na svom terenu biti poražena od Južne Koreje.

Skoro nemoguća misija.

U suprotnom, bude li srpska kombinacija poražena od kanadske, momentalno bi usledila eliminacija.

Miša je imao svoje šanse, ali Feliks nije bio voljan da ih da baš previše, pa bi se prilike brzo i gubile.

Što se tiče prvog seta, Miomir je izgubio svoj servis u četvrtom gemu (1:3), a imao je dve vezane šanse da uzvrati i vrati se na 3:4, ali to nije učinjeno.

Drugi set je bio prilično tvrd, a Kecmanović je popustio samo u sedmom gemu kada je omogućio brejk loptu protivniku i spasao je odmah, ali već sledeća koja je usledila u narednom poenu je prošla za 3:4.

Čini se da je Srbija prokockala svoje šanse još u prvom kolu protiv Španije kada su i Đere i Kecmanović mogli više protiv Alberta Ramosa i Roberta Bautiste Aguta, ali su se i teniseri svrstali u sivilo srpskog sporta koje je zavladalo u 2022. godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ponos Srbije ⚫️⚪️

    17. septembar 2022 | 19:23

    Nista novo, svi nasi teniseri osim Djokovica su prosto katastrofalni.

  • UUUUUUAAA

    17. septembar 2022 | 19:45

    POD HITNO UKINUTI REPREZENTACIJU. PA ONI NISU NI ZA SEOSKE IGRE. KOŠARKA=ODBOJKA =TENIS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA