≫ 

Radost hrvatskih tenisera je hit na internetu: Svi moraju da poljube lik koji je zalepljen na stolici

Ovo se zove zajedništvo

  • 0
borna ćorić Foto: twitter/Davis Cup

Hrvatska teniska reprezentacija svladala je Argentinu rezultatom 3:0 u poslednjem kolu grupe Dejvis Kupa u Bolonji i sada čeka dvoboj Švedske i Italije koji će odlučiti o tome da li će selekcija naših komšija na završni turnir u Malagu ili ne.

Ako Švedska pobedi 3:0 onda se to neće desiti, a uz sve ostale varijante kao drugoplasirani Hrvati će proći u završnicu.

Ali hrvatski teniseri Borna Gojo, Borna Ćorić, Nikola Mektić i Mate Pavić, kao i čitava reprezentacija osvojili su srca publike ne samo rezultatom, već svojim zajedništvom i specifičnim slavljem nakon svakog pobede.

Nakon poraza od Italije, Hrvati su shvatili da ne mogu bez svog ponajboljeg igrača Marina Čilića koji nije nastupio u ovoj fazi pa su odlučili da odštampaju njegovu sliku i zalepe je na stolicu! Pravilo koje svi moraju da poštuju, glasi: Pobednik svakog meča mora poljubiti "Čilića" nakon što obavi protokol sa suparnikom i sudijuom.

Borna Ćorić je tako psole pobede u svom meču, naon što se rukovao sa protivnikom i arbitrom, i ostatkom svog tima, "pozdravio" i sa Čilićem čiju je sliku poljubio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA