Federer u smokingu igrao stoni tenis, pa objavio "skup" selfi: "Idem na večeru sa nekim ortacima"

Sjajno se provodi Švajcarac sa Novakom, Rafom i Endijem

  • 8

Svaki ljubitelj tenisa sa tugom gleda ka narednim danima, jer će tokom trajanja Lejver kupa čuveni Rodžer Federer završiti svoju legendarnu karijeru tokom koje je osvojio skoro sve što se može osvojiti. On je odlučio da maksimalno uživa u poslednjim satima pred završne trenutke na teniskom terenu.

U predvečerje ovog četvrtka, odeven u smoking, nije propustio priliku da uzme reket u ruke. Doduše, onaj za stoni tenis, pa je dodatno odlučio da nasmeje sve prisutne tako što je imitirao "stenjanje" velikih rivala kod svakog udarca.

Pokazao je Federer da mu ne bi bilo strano ni da zaigra za stolom za stoni tenis, a onda se zaputio put reke gde se sastao sa nekada velikim rivalima, a sada ljudima uz koje će se oprostiti od tenisa.

Na Tviteru je Rodžer tako objavio fotografiju sa Novakom Đokovićem, Endijem Marijem i Rafaelom Nadalom uz šaljiv komentar.

- Idem na večeru sa nekim ortacima - tagujući pritom svu trojicu rivala sa kojima je delio terene svih ovih godina. Mnogi su prokomentarisali kako je ovo jedna od "skupljih" slika četvorice veličanstvenih.

Video: Ćao nema više: Federerov oproštajni govor sa kraja karijere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    22. septembar 2022 | 21:33

    Pitam se sta Marej trazi u ovom drustvu? Dobro je da su pustili Noleta da ode tamo nevakcinisan.

  • DARKO 100%

    22. septembar 2022 | 21:24

    Ajde bre nije smak sveta,mene vise brine da nedodje do nuklearnog rata ,i kakva ce zima biti,dok se ja smrzavam u sobi oni se provode u toplom i bas ih briga za mene i za vas

  • ...

    22. septembar 2022 | 21:48

    Rafa i Novak, uvek neko između njih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA