≫ 

Novak zagrlio Rodžera, Nadal obliven suzama: Pogledajte kako su najveći rivali ispratili Federera u penziju

Emocije su bile prisutne na sve strane

  • 8
Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal Foto: Eurosport - Printscreen

Najbolji švajcarski teniser svih vremena, Rodžer Federer sinoć je završio svoju fantastičnu karijeru tokom kojih je osvojio mnogobrojne trofeje, od čega 20 na Grend slemovima.

Iako su se svi nadali da će u dublu sa Rafaelom Nadalom ostvariti pobedu i tako na najlepši način završiti uspešno poglavlje u svom životu, desio se poraz od američkog para Sok - Tijafo, koji nije stavio senku na sve ono što se desilo potom.

Suza je suzu stizala, Rodžer se jedva sastavljao od emocija koje su ga preplavile, ali nije bio jedini. Njegova supruga, majka, otac, prijatelji na tribinama proživljavali su istu stvar.

Ali i oni najveći rivali. Suze smo mogli da vidimo i na licu Novaka Đokovića, Endija Marija, dok je Rafael Nadal briznuo u plač i nekoliko puta dospeo u objektiv kamere. Svi su emotivno podneli Rodžerov odlazak u penziju.

Ipak, iza njega će ostati legenda, rezultati, uspesi koje će samo retki uspeti da nadmaše. Kako je i sam rekao Federer - "da može, sve bi opet isto ponovo uradio".

Video: Šou Đokovića, Nadala i Federera na gala večeri Lejver Kupa: Velika trojka ponovo na okupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    24. septembar 2022 | 04:01

    Šta reći sem legenda... Zlatna era tenisa u kojoj su igrala tri najveća igrača svih vremena nažalost prolazi, kao i sve.

  • Marko cg primorje

    24. septembar 2022 | 07:18

    Jako emotivno, na kraju dana najveci rivali ipak su ljudi,ipak je to sport..velik je Federer i menibkao ljubitelju tenisa zasuzile su oci,nikad vise Federer,Novak,Nadal... VELIKA TROJKA HVALA IM

  • y

    24. septembar 2022 | 08:25

    Emotivno nema šta završise era jednog od naj bolje trojke. 🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA