≫ 

Pogledajte šta je uradio usred ATP finala, a onda počeo da se smeje na klupi kao lud

Aleksander Bublik ponovo u elementu

  • 2
Aleksander Bublik Printskrin: Twitter.com/josemorgado

Aleksander Bublik je verovatno najluđi teniser na ATP turu. Jedini razlog što nije toliko medijski propraćen, poput recimo Nika Kirjosa, jeste što nije toliko popularan i ne ostvaruje tako dobre rezultate kao Nik.

Međutim, gotovo na svakom meču napravi neku glupost, a ono što je uradio u finalu ATP finala u Mecu prevazilazi sve granice ludila.

Usred poena, kada meč još nije gotov i ima samo brejk zaostatka, a servira na brejk loptu, u situaciji kada ima zicer na mreži, Kazahstanac okreće reket i udara lopticu drškom.

Naravno, njegov rival Sonego je to iskoristio i "ukrao" mu poen, a Bublik je pretrpeo novi brejk i faktički već tada izgubio meč, pošto je Sonego do kraja sačuvao prednost i ukupnim rezultatom 7:6, 6:2 došao do titule.

Nakon poena Bublik samo je seo na stolicu i počeo nekontrolisano da se smeje.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Bubliku ovo nije prvi put da ovako nešto radi, pošto je slična situacija viđena i u Majamiju, samo je tada dobio poen kada je lopticu udario drškom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA