Evo zašto su se pobili teniseri na mreži: Bugarin uradio Francuzu neoprostivo, ovaj ga čekao posle meča

Ružne scene na čelendžeru u Orleanu

  • 0
Korentin Mute, Adrijan Andrejev Printskrin: Twitter.com/Imad__26

Sramotna scena za tenis viđena je na čelendžeru u Orleanu, gde su se na kraju meča fizički obračunali Korentin Mute i Adrijan Andrejev.

Bugarin Andrejev je u meču punom tenzija pobedio sa 2:1, a nakon što se pozdravio sa rivalom iz Francuske, došlo je do fizičkog obračuna.

Usledilo je koškanje, unošenje u facu i udarac glavom, a zatim i odgurivanje i psovke.

Mute je posle meča otkrio i svoju verziju priče.

- Ne želim da se izvinjavam za ovo što se desilo na kraju meča. Kada igrač dozvoli sebi da kaže "je*i se" dva puta, dok me gleda u oči, ne mogu da mu pomognem da razume da u mom shvatanju to nije stvar koja treba da se radi. Aplaudirali ste ovom igraču na kraju meča, za vas su možda to prihvatljive stvari, za mene nisu.

- U svakom slučaju, pretio mi je i rekao da ga čekam ispred izlaza sa terena, što sam ja očigledno uradio, ali sam imao problem da ga nađem, tragao sam za njim 10 minuta. Zapravo, bio je sakriven na drugoj strani iza šest ljudi iz obezbeđenja. Čuo sam tvoje pretnje, tako da, kada izađeš iz sobe gde te kriju, biću veoma srećan da te sretnem. Čekam te nestrpljivo da možemo da popričamo mirno - napisao je Korentin Mute na svom Instagramu.

Video: Novak nakon pobede u Tel Avivu: Mislim da je to bio jedan od najdužih gemova koje sam igrao u životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA