Đoković otkrio Izraelcima: "Nisam blizu penzije, jedna osoba će sigurno da plače kad se to desi"

Novak planira još dugo da igra, ali ističe da bi voleo oproštaj poput Rodžera Federera, da tu budu i svi njegovi rivali

  • 2
Novak Đoković Printskrin: Twitter.com/Arale Weisberg

Novak Đoković je napustio Izrael sa predivnim utiscima i uz osvojen pehar u Tel Avivu. Novak je u ovom gradu prihvaćen kao kod svoje kuće, imao je divnu podršku sa tribina, bio je deo spektakla i oproštaja Džonatana Erliha od tenisa i sada pun energije i pozitivnih emocija kreće dalje, u osvajanje Kazahstana, na turniru u Astani iz serije 500.

Pre odlaska iz Tel Aviva, Novak je bio na raspolaganju izraelskim medijima, a za Sports Wala je pričao o samom Izraelu i gostoprimstvu koje je dobio.

- Igrao sam mnogo tenisa ove nedelje, to je ono što sam želeo i zbog čega sam došao u Izrael. Nisam imao vremena da idem okolo, da budem iskren, ali sam uživao na plaži, tu sam provodio bar sat vremena svakog dana, džogirao sam, vozio bicikl, plivao... prošetao sam malo i starim gradom i video malo istorije.

- Davno sam bio u Jerusalimu, upoznat sam sa državom, definitivno ću se vratiti ovde kada nije teniski turnir, kao turista, da obilazim zemlju i da osetim Izrael, ali i da zahvalim svim ljudima za tretman kakav sam imao ovde ove nedelje. Zahvalan sam na tome i na vezi koju sam ostvario sa ljudima iz Tel Aviva - rekao je Đoković.

Novinar je konstatovao da je Novak skoro zaplakao kada je u penziju otišao Džonatan Erlih, pa je upitan ko će plakati kada on ode u penziju.

- Moja majka sigurno - rekao je Novak uz osmeh, a zatim istakao da je rano da razmišlja o tome.

- Nisam blizu penzije, ne želim previše da razmišljam o tome. Rodžer je imao prelepu penziju na Lejver kupu u Londonu. Svi smo bili tamo, sa njegovom porodicom, da se oprostimo od njega na veličanstvenom događaju u veličanstvenoj areni. Mora da je to bilo posebno za njega i nema sumnje da je to zaslužio. Jedno znam da ću sigurno želeti, da moji veliki rivali dođu da se oproste od mene - zaključio je Đoković.

Video: Ne mogu da ga zaustave i pored svih zabrana: Novak nakon pobede u Tel Avivu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin 100%

    3. oktobar 2022 | 11:38

    Kad Nole bude igrao poslednji mec voleo bi da to bude u dublu za Kirijosom

  • Kele

    3. oktobar 2022 | 13:54

    Nole uvek otvoren i iskren i pun ljubavi prema svima. Nole ti si jedan jedini!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA