Sraman komentar teniskog stručnjaka: Poznati novinar bi da izbaci Novaka sa završnog Mastersa!

Na svu nepravdu koju je Đoković ove sezone doživeo, nekima ni to nije dovoljno

  • 6
Novak Đoković ponovo završava godinu na prvom mestu ATP liste Foto: Tanjug/AP

Urednik Tenis kanala i sajta "tennis.com", Dejvid Kejn, imao je tvit koji je izazvao negodovanja mnogi Novakovih navijača.

Naime, njemu očigledno smeta što je Đoković kao osvajač Vimbldona faktički obezbedio mesto na završnom Mastersu u Torinu, pod uslovom da ne ispadne ispod Top 20, što je trenutno u rangu naučne fantastike.

Iako je Đoković doživeo veliku nepravdu što se bodovi sa Vimbldona nisu računali, pa je izgubio 2.000 bodova iako je odbranio titulu, zbog čega je i pao na ATP listi i sada bi, iako mu je imao nepravdu i da nije mogao da igra dva Grend slema i četiri Mastersa ove sezone, bio drugi teniser sveta sa bodovima sa Vimbldona koje je zaslužio, Kejn bi želeo da se Novaku nanese dodatna nepravda.

Naime, on se pita kako je Novaku omogućeno da igra ATP finale kao osvajač Grend slema, kada se Vimbldon nije računao.

- Iz perspektive da je "tur odlučio da se ništa sa Vimbldona ne računa", priznajem da sam malo iznenađen što mu ATP očigledno dozvoljava to kao faktor da se kvalifikuje za Torino - napisao je Kejn, misleći na Novaka Đokovića, kao komentar na tvit novinara Žozea Morgada koji je objavio kako trenutno izgleda ATP trka u kojoj je Novak obezbedio mesto na završnom turniru.

Video: Madar oduševljen Novakom: Ceo Izrael priča o njemu danima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljevčanin

    4. oktobar 2022 | 10:09

    Pa ne piše u pravilniku da je osvojio 2000 bodova na GS nego da je osvojio GS. Drugo, nije mu dozvoljeno da igra iako je bio apsolutno zdrav na dva GS i na više atp 1000 turnira...gde je tad bio ovaj bajni teniski stručnjak da se pobuni i sto se nije pobinio što su mu uzeli nepravedno 2000 bodova za GS na kom je pobedio, ako su hteli da kazne ruse što su kaznili njega ?!?!?

  • Cff

    4. oktobar 2022 | 09:31

    Koliko ga se samo plase, ju ju ju 😂

  • Tihi

    4. oktobar 2022 | 10:28

    Videli da nikog nije briga za njega pa krenuli svi redom. Fasisti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA