Novak Đoković saznao rivala u polufinalu Astane: Moćni Rus pregazio Španca za 65 minuta

Vreme je za novi duel našeg tenisera i Danila Medvedeva

  • 0
Marin Čilić - Danil Medvedev

Foto: Tanjug - AP

Ruski teniser Danil Medvedev, poprilično je lako slavio u četvrtinalu turnira u Astani protiv Roberta Bautiste Aguta sa 2:0, po setovima 6:1, 6:1, te je tako sebi zakazao polufinalni meč protiv Novaka Đokovića, koji je nešto ranije bio bolji od Karena Kačanova.

Medvedev ni u jednom trenutku meča nije dopustio svom protivniku da i pomisli o eventualnoj pobedi. Izašao je na teren silno motivisan, želeo je da se dokaže, što je i uspeo. Trebalo mu je samo 65 minuta da sa terena počisti Španca i plasira se među četiri najbolja u Kazahstanu.

Njega u megdanu za finale čeka Novak Đoković, koji je identičnim rezultatom od 2:0 slavio protiv Kačanova, ali uz nešto više izgubljenih gemova (6:4, 6:3).

Ovo će biti novi duel ova dva tenisera, pošto je poslednji u Bersiju pripao našem Novaku, koji u međusobnom skoru vodi sa 6:4 protiv ruskog tenisera.

Duel Đokovića i Medvedeva je na programu od 16 sati u subotu, dok će se prethodno u drugom polufinalu sastavi Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov, a njihov meč je zakazan za 12 časova.

Video: Kadrovi pre Novakove pobede nad Garinom: Đoković nervozan duva u ruke i skakuće po svlačionici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA