≫ 

Katastrofa kompletirana: Nadal definitivno bez polufinala završnog Mastersa!

Nadal je poražen od Frica i od Feliksa Ože Aliasima sa po 2:0, tako da će poslednji duel sa Rudom biti samo revijalnog karaktera

  • 8
Rafael Nadal, Tejlor Fric Foto: Tanjug/AP

Drugi teniser sveta Rafael Nadal neće igrati u polufinalu završnog Mastersa u Torinu pošto su rezultati u Plavoj grupi bili daleko od njegove koristi.

Naime, bilo je potrebno da Kasper Rud osvoji makar jedan set protiv Tejlora Frica, što je Norvežanin i učinio slavivši sa 6:3, dok je druga deonica još uvek u toku.

Nadal je poražen od Frica i od Feliksa Ože Aliasima sa po 2:0, tako da će poslednji duel sa Rudom biti samo revijalnog karaktera.

Tako je Rafa definitivno ostao bez šansi da se domogne prve pozicije na ATP listi, a četiri poraza u nizu (dva u Torinu i po jedan na US Openu i Parizu) sigurno mu neće pasti pred veliku pauzu i novu sezonu.

Rud je, zato, obezbedio prolaz dalje tako što je na kraju slavio sa 6:3, 4:6, 7:6(6) protiv Frica koji će sada morati da savlada Ože Aliasima ako misli i on u polufinale.

Sa druge strane, borba je još uvek aktivna u Crvenoj grupi gde je Novak Đoković ostvario pobedu u prvom kolu protiv Stefanosa Cicipasa i sutra od 14 časova ga očekuje duel protiv Andreja Rubljova gde bi trebalo da overi prolaz među četiri najbolja na završnom Mastersu.

Video: Đoković bolji od Cicipasa, Grk nije ni pripretio našem teniseru: Pobeda Novaka na startu u Torinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No1

    15. novembar 2022 | 22:12

    A jest' mi zao boze dragi..

  • 🇷🇸🤣🇷🇸

    15. novembar 2022 | 23:30

    Vamos Rafaaaa u penziju breeee

  • Sudija Dred

    15. novembar 2022 | 23:06

    Ne sme da se dopinguje,pa igra "čist"..I eto vam rezultata 🤗 Sve jasno ko dan 🤗 Zbogom prevarantu svetskog kalibra 🤭🤭🤫🤫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA