≫ 

Zvezda ponovo odgovorila Partizanu: Kažete da smo nesposobni, a mi za 3 godine osvojili Ligu šampiona!

Crveno-beli nisu ćutali posle još jednog saopštenja crno-belih

  • 15

Rat saopštenjima između VK Crvena zvezda i VK Partizan se nastavlja.

S tim da su crveno-beli ovoga puta bili dosta kraći u izlaganju, prilikom odgovora na poslednje tvrdnje crno-belih.

Kao i ivek, saopštenje prenosimo u celosti:

- Sa nestrpljenjem smo očekivali odgovor naših sportskih prijatelja iz Partizana. Ne znamo samo da li su ga dobro pročitali i razumeli? Nismo vas nijednom nazvali (ne)prijateljima kao Vi nas, samo smo iznosili nepobitne činjenice na koje nismo  dobili adekvatne odgovore u Vašem saopštenju.

- „Lokomotivom“ ste se nazvali sami u Vašim izjavama i saopštenjima! Da ste „institucija“ to niko ne spori, pa i mi sami smo rekli da smo „mali“, toliko  „mali“ da nam na finale Lige Šampiona, na Vašem privatnom bazenu Banjica, dođe „samo“ 5.000 navijača, toliko „mali“ da je bazen Tašmajdan uvek bio pun kada smo igrali finala, a svima je poznato šta je to za vaterpolo. Toliko o armiji Zvezdinih navijača kojima je sve potpuno jasno, kako kažete!

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

- Koliko smo „nesposobni“ pokazali smo time što smo za samo tri godine osvojili Ligu Šampiona krećući od nule sa petnaestoro dece koja su se pojavila na prvom treningu januara 2010. godine. Koliko smo „nesposobni“ zna neko iz Vašeg kluba. Ko vam je doveo jednog „malog“  (pitanje da li je mali za naš sport) privatnog sponzora a sve po principu koliko Zvezdi toliko Partizanu? To je verovatno zato što ne znamo da radimo i ne želimo da pomognemo!

- Možda bi  moglo da se vidi koliko smo sposobni, da smo imali Sportski centar u vlasništvu, ne na 30 godina koliko ga vi imate, nego samo na  upola manje, 15 godina. Možda bi i mi bili „mala Ćira lokomotiva“.

- Što se tiče igrača, aktuelnih reprezentativaca, pitamo Vas, koliko ih je došlo u Partizan iz Vojvodine, Jadrana HN, Kotora u novijoj istoriji? Da ne nabrajamo! Postojala je ideja i inicijativa da naš balon koji smo koristili postavimo na letnji bazen Banjica i tu treniramo kada su nas izbacili sa SC Milan Gale Muškatirović. Pričali smo o tome, ali ništa od toga nismo mogli da realizujemo zato što je to privatni bazen i zavisi sve od Partizana. Morali bi mi da obavimo popravke i sređujemo instalacije (na Vašem SC Banjica) kao što ste napomenuli, zato što se istovremeno ne mogu grejati zimski i letnji bazen.

- Kao što smo već napisali u našem prošlom obraćanju „ko se ikad bavio vaterpolom sve mu je jasno i razumljivo“. Mi nikoga nismo vređali i omalovažavali u našem saopštenju, kao što ste to Vi uradili nama i neka vam je na čast!!!!

- Uprkos tome, mi  Vama ne želimo, po drugi put, kao što smo već objavili, da Vas  zadesi sudbina Zvezde, jer ste potrebni Srpskom vaterpolu. Vidimo se na utakmici!!!!!!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar M

    14. februar 2017 | 15:42

    Kako ste osvojili ligu sampiona znaju samo gradjani Srbije cijim su parama kupljeni za tu sezonu svi igraci Partizana koji su i osvojili tu titulu koja se samo prepisuje zvezdi. Tako sto se te teme tice i njihovih izjava o vaterpolu najbolje da se pokriju po usima. Neka se izjasne kolko reprezentativaca iz njihovog kluba igra za nas drzavni tim? To je pokazatelj o kakvom se klubu radi.

  • Звездa €^®®¥¥£©

    14. februar 2017 | 14:14

    То је особина и њих и њихових навијача. Да вређају и омаловажавају. И на своје ударају. Свеж пример Џикић. "Мени то да кажеш. Мени." Итд. Ви сте узели 4-1. Они о томе сањају, зато су и завидни. Ко хрвати су.

  • Blok 45

    14. februar 2017 | 14:58

    Uskoro, treninzi Vaterpolista Partizana u Čukaričkom rukavcu, jer za bolje i nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA