≫ 

Bomba na pomolu: Ronaldo i Mesi u istom klubu?!

Kada bi do ovoga došlo, ovaj dvojac bi bio noćna mora protivničkih golmana

  • 4
Lionel Mesi Messi, David Beckham, Dejvid Bekam , Cristiano Kristijano Ronaldo kuca kuce vile Foto: Tanjug/AP, Printscreen: Youtube/Jaydipsinh Parmar1

Velika bura se digla oko Kristijana Ronalda i Mančester Junajteda nakon intervjua Portugalca, a uskoro bi sve moglo da dobije epilog - Ronaldo bi mogao da obuče dres Intera iz Majamija.

Proslavljeni engleski fudbaler i vlasnik MLS franšize Intera iz Majamija - Dejvid Bekam je navodno ozbiljno zainteresovan da već u januaru u Majami dovede Kristijana Ronalda, a kako prenose britanski mediji, već je došlo do kontakata.

Bekam je kontaktirao Ronaldovog menadžera Žorža Mendeša, koji je navodno najavio potencijalni transfer i selidbu Kristijana Ronalda u Ameriku.

Ova vest je odjeknula u fudbalskom svetu kao bomba, s obzirom na to da se u vezu za Interom iz Majamija već neko vreme dovodi i Lionel Mesi.

Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Kako je ranije preneo britanski "Atletik", Mesi već neko vreme tajno pregovara sa Interom, a uprava kluba ubeđena je da može da nagovori Argentinca da karijeru nastavi u MLS ligi.

Sigurno da bi Mesi i Ronaldo u istom klubu bili nezaustavljiv tandem, a ostaje nam da vidimo da li će do transfera doći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA