LUDI RUSKI RULET U PIROTU: Preticao šleper u tunelu, pa podleteo pod njega!

- Javna je tajna da se u tom tunelu mladi vozači takmiče u "ruletu jakim mašinama" - kažu meštani i dodaju da oni koji učestvuju u ovim trkama najviše bodova skupe u preticanju šlepera ili kamiona sa prikolicom, što je po I. G. (26) bilo pogubno

  • 37

Da se nije radilo o takozvanom "ruskom ruletu" mladić G. I. (26) iz Pirota, koji je na magistralnom putu u blizini tog grada u tunelu kod Sopotske petlje u ponedeljak poginuo u saobraćajnoj nesreći u svom "BMW"-u dok je preticao kamion, danas bi bio živ.

STRAVIČNA NESREĆA: BMW smrskan između dva kamiona, poginuo vozač!

- Javna je tajna da se u tom tunelu mladi vozači takmiče u "ruletu jakim mašinama" - rekli su meštani Pirota.

Inače, prema njihovim pravilima, najviše bodova će vozač skupiti ukoliko pretekne šleper i kamion s prikolicom, a najmanje bodova se kupi na preticanje putničkog automobila.

- Prema onome što se dogodilo tod nesrećnog dana, sve ukazuje na "ruski rulet" - rekao je za beogradske medije izvor blizak istrazi.

Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

Mladić G. I. (26) je poginuo u svom automobilu, a njegov saputnik S. M. (22) je sa teškim povredama prevezen u pirotsku bolnicu.

Kako kažu svedoci ove nesreće, nesrećni mladić se automobilom vraćao iz Niša i krenuo je u preticanje kamiona beogradskih tablica. Tada je iz suprotnog smera naišao teretnjak sa pirotskim tablicama i udario u "BMW".

Vađenje tela poginulog mladića je trajalo nekoliko sati, zbog čega je saobraćaj na ovoj deonici puta bio u blokadi, a glavni zadatak u ovoj istrazi je da se ustanovi u kom momentu je došlo do preticanja, da li pre ili u samom tunelu.

Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA