Bivša žena Alberta Nađa tvrdi: POKUŠAO JE DA ME SILUJE PRED DETETOM, ŽELEO JE DA ME PREDSTAVI KAO KU*VU (FOTO)

Jelena je rekla i da je Albert samo tri puta platio alimentaciju, a da je odbio da da novac za operaciju očiju njihovog sina

Jelena Nađ, bivša žena fudbalera Alberta Nađa gostovala je u prvoj epizodi nove sezone emisije "Život priča", kod Tatjane Vojtehovski. Ona je progovorila o nasilju u braku, prebijanjima u trudnoći i iživljavanju pred decom, o neplaćanju alimentacije uprkos pravosnažnoj odluci suda.

GNUSNO! Bivša žena Alberta Nađa kune: Dabogda detetu kovčeg kupio!

Otkrila je sve o tamnom vilajetu institucija i procedura pomoću kojih ona kao majka pokušava da ostvari zakonska prava za troje dece. Pričala je  o tome kako je ostala „vezanih ruku“ jer se pravosnažne presude jednostavno ne sprovode u praksi, o pokušajima izvršenja i zapleni imovine Alberta Nađa i o tome kako je fudbaler pokušao da ospori očinstvo nad jednim detetom da ne bi plaćao tri nego dve alimentacije.

Jelena je govorila o tome kako ju je suprug tukao dok je bila trudna sa najstarijim detetom, zbog čega njihov najstariji sin i danas ima problem sa očima i čak mu je potrebna operacija. Prisetila se kako je trpela nasilje i kako kasnije, kada je radila u parfimeriji i imala 21.000 dinara platu, nije imala od čega da izdržava decu, jer njen bivši suprug nije plaćao alimentaciju.

Na pitanje voditeljke zašto je trpela nasilje, ona je odgovorila:

- Ne znam ni sama, nadala sam se da će nasilje da prestane i da će Albert da se unormali.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

U emisiji je rekla i da je dobijala batine pred decom i da je jednom prilikom Albert pokušao da je čak i siluje pred starijim sinom, koji je tom prilikom pokušao da je zaštiti.

- To mi je najveća greška. To sebi ne mogu da oprostim - istakla je Jelena da joj je velika greška što Alberta nikada nije prijavila za nasilje.

Jelena je rekla i da je Albert samo tri puta platio alimentaciju, a da je odbio da da novac za operaciju očiju njihovog sina.

Takođe je najstariji sin svedočio o ponašanju oca.

Dete je dalo izjavu kako Nađ nije davao novac, kako on i majka nisu imali šta da jedu. Revoltiran patnjom i mukama kroz koje je njegova majka prolazila, rekao je kako će se on lično obračunati sa svakim ko pokuša da joj naudi.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Albert je u jednom trenutku, kako tvrdi njegova bivša supruga, ali i najstariji sin, aludirao na to da je njegova majka kurva, jer je zatražio pravdu na sudu, da se ispita da li je najmlađe dete iz braka sa Jelenom zaista njegovo.

Jelena smatra da je to zbog toga što je želeo da plaća samo dve, umesto tri alimentacije.

Za sve ove tvrdnje, u emisiji je priložena i prikazana sva dokumentacija.

Vojtehovski je na kraju emisije istakla kako je pokušala da kontaktira Alberta Nađa, kako bi i on dao svoj komentar na celu priču, ali on, prema njenim rečima, nije želeo da se pojavi u emisiji niti komentariše bilo šta, kako je rekao, iz poštovanja prema bivšoj ženi i njihovo troje divne dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemam ime

    23. septembar 2016 | 00:18

    A ko ti usne napumpao kad nisi dobijala alimentaciju,da nisi u drogeriji zaradila?jos bi i konstatovao da u situaciji kad nemas pare decu ne saljes u privatnu gimnaziju koja tolko kosta. Ne kazem da je i on cvecka al kako te nije sramota da places sto nemas 12.000 EURA deci za skolu u zemlji u kojoj dete izvrsi samoubistvo jer nije imalo para za autobusku kartu da bi isao u srednju skolu.

  • Zemunac

    23. septembar 2016 | 00:42

    Imao sam susret sa gospodjom i jako je neprijatna,drska i razmazena....

  • Marko

    23. septembar 2016 | 00:22

    Gledao sam emisiju u celosti. Jos jedan tuzan i sramotan slucaj. Pre svega sramotan za drzavu srbiju, sudstvo i pravosudje. Kada se to bude resilo smanjice se i ovakvi slucajevi kojih nazalost ima sve vise sa smrtnim ishodima. Tanjine emisije su dobre ali u ovoj veceras ima mnogo nelogicnosti i mnogo pitanja bez odgovora. -zasto deca mora da pohadjaju rudjer boskovic skolu? -Ako ne idu vise, zasto to nije receno u emisiji. 10.000e koliko je jedna godina pa sa tim para moze mnogo toga korisnijeg deci da se kupi i ulozi u njihovo odrastanje. -Zasto ta deca ne bi isla u skolu kao i 98% dece srbije, drzavnu skolu. To je propust voditeljke koja namerno ili nenamerno nine rekla da su deca upisana u tu skolu dok su jos zivela sa ocem divljakom a posle kada su ostala sama sa majkom da su prebacena u drzavne skole. Praviti zrtvu od nekog ko u skolovanje dece placa 10.000e je smesno i samar narodu. Osudjujem nadja za sve sto je radio. Velika sramota. Greh i i ono najgore. Treba da ide u zatvor, da ga osude ako je kriv, da plati deci i supruzi sve sto duguje. Nadam se da ce neko makar posle ove emisije da proceslja malo detaljnije slucaj i da ce albert nadj zavrsiti u zatvoru...u protivnom, ispostavice se da u srbiji i dalje vazi ono dobro poznato pravilo...PARA VRTI GDE BURGIJA NECE!!!! Neka razmisle malo nadlezni organi a i albert nadj zajedno sa njima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA