VEĆ SKITA: Kejt na trkama, a baka čuva bebu

Kejt Midlton pojavila se prvi put posle porođaja na jednoj zvaničnoj manifestaciji zajedno sa suprugom princom Vilijamom, koji je dao znak za početak trke oko ostrva Englsi

  • 6

Vojvotkinja od Kembridža Kejt  danas se pojavila prvi put u javnosti, nakon što se prošlog meseca porodila, pridruživši se svom suprugu princu Vilijamu, koji je dao znak za početak trke oko ostrva Englsi, na severu Velsa.

Po opštem mišljenju Kejt je dobro izgledala odevena u crne farmerke, smeđi blejzer i cipele s platformom, dok se pozdravljala s lokalnim stanovništvom i učesnicima trke, odgovarajući na mnoga pitanja.

Između ostalog rekla je kako je njen sin princ Džordž veoma dobro i kako upravo spava, dok ga čuva baka, Kerol Midlton, Kejtina majka.

Otvaranje trke je verovatno jedna od poslednjih javnih obaveza prinčevskog para u Englsiju, u kojem su zbog službe princa Vilijama boravili od 2009. godine. Ovog meseca se okončava Vilijamova služba u Englsiju, kao pilota spasilačkog helikoptera. Očekuje se da će Kensingtonska palata u Londonu ubuduće biti glavno boravište prinčevskog para.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    30. avgust 2013 | 23:42

    Kladim se da bi radje ostala kod kuce sa bebom, ali duznost zove...Ona mora da se pojavljuje u javnost i to sirom sveta. To moze i zna da bude jako naporno. Znam da bi se neki menjali sa njom? Isto tako bi se ona menjala sa njima? Neka svako svoj posao radi, a njima sve najbolje i puno srece.............

  • Mari

    31. avgust 2013 | 01:24

    Pa sta ako skita. A ne skita, nego joj je to sada deo posla, tj. uloge princeze koju je prihvatila udajom za princa. Sta treba da se zaglavi u kuci. Pa ako ima bebu nije zivot stao.

  • Majalena

    31. avgust 2013 | 10:08

    Cujes ovo? "Vec skita"?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA