BEZDUŠNO: Ubio oca jer mu je prosuo piće!

Daglas Benet iz Velike Britanije preminuo je nakon što ga je njegov sin Jan udario. Tuči koja je izbila na letovanju u Španiji prethodila je svađa oca i sina

  • 3

Britanca Daglasa Beneta (69) ubio je njegov sin Jan (45) jer mu je otac prosuo piće dok su bili na odmoru u Španiji. Otac i sin potukli su se u baru, u mestu Torelja de Montgra u blizini Barselone, gde su kampovali. Incident sa tragičnim krajem dogodio se istog dana kada su Daglas i Jan u pratnji supruga došli na letovanje.

Prema rečima svedoka, otac i sin su se zbog toga posvađali, a nakon kratke rasprave Jan je udario oca. Stariji Benet je pao na zemlju udarivši glavom o tlo. Autopsijom je potvrđeno da je on preminuo od posledica udarca.

- Hitna pomoć je prevezla žrtvu u bolnicu, ali je Daglas Benet preminuo uprkos pomoći. Lokalna policija u Torelji de Montgri uhapsila je osumnjičenog - izjavio je portparol policije.

Smrt Britanca šokirala je njegovu porodicu i prijatelje koji naglašavaju da su otac i sin bili jako bliski.

- Dag i Jan su bili izuzetno bliski i sve ovo izgleda potpuno nerealno. Nemam ideju šta je moglo da prouzrokuje sukob - izjavio je jedan od prijatelja preminulog.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA