Pretio i lomio, pa pucao iz automatske puške u restoran sa 30 gostiju!

Nakon što su vlasnici osumnjičenog Iliju F. (33) izbacili iz restorana zbog kabadahijskog ponašanja, on se posle sat vremena vratio sa bratom i ispalio 30 metaka u ugostiteljski objekat

  • 2

Policajci Valjeva uhapsili su Iliju F. (33) zbog sumnje da je noćas u Banji Vrujci iz automatske puške ispalio pun okvir, odnosno 30 metaka ka lokalnom restoranu, u kome je u tom trenutku bilo oko 30 ljudi, saznaje Telegraf.

Prema izjavama očevidaca, Ilija je prethodno sa društvom bio u restoranu i u jednom trenutku počeli su kabadahijski da se ponašaju - prete, viču i lome inventar. Vlasnici su ih tada izbacili iz restorana, a Ilija je pretio da će se vratiti.

Posle sat vremena dovezao se automobilom koji je vozio njegov brat Ivan F. (34) i sa razdaljine od 10 metara ispalio metke ka restoranu.

Srećom, niko nije ranjen, a kada je gazda restorana povikao da će zvati policiju, napadači su pobegli ka Mionici.

U Mionici je policija napravila blokadu, a Ilija je, videvši policiju, pobegao iz automobila, ali je brzo uhapšen.

Kod njega je pronađena automatska puška sa još dva okvira sa municijom. Njegov brat Ivan je uspeo da zaobiđe blokadu, ali je uhapšen na ulasku u Valjevo.

Ilija je više puta osuđivan za najteža krivična dela i proveo je u zatvoru više od 10 godina, dok je Ivan jednom osuđen.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    4. septembar 2013 | 09:28

    Samo u Srbiji se dogadja ovo svaki dan.Niko se ne boji nicega, jer zakon ne postuju ni sudovi ni oni koji vladaju zemljom pa zasto bi obican svet.Za ovo bi u Americi dobio 20 godina robije a ovde sa malo love advokatu i sudiji, moze da prodje sa 20 meseci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA