UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ovo je Obamin dokaz hemijskog napada (VIDEO)

CNN je prikazao snimak koji je predsednik SAD-a koristio da bi uverio kongresmene u postojanje opasnosti od napada hemijskim oružjem u Siriji

  • 47

Muškarac koji leži na podu, bez majce i ima napad. Deca, takođe, naizgled u stanju da kontrolišu svoje napade. Panika i krici u pozadini - ovo se vidi na snimcima koje je pustio CNN, a koje je Obamina administracija pustila pri razgovoru sa predstavnicima demokrata i republikanaca u Beloj kući, tražeći odobrenje za napad u Siriji.

Obama je u utorak predložio kongresmenima ograničenu akciju koja će smanjiti sposobnost režima Bašara al Asada za korištenje hemijskog oružja.

CNN navodi da se nije uverio u to da li je snimak autentičan, ali da je definitivno taj snimak predsednik SAD koristio da bi uverio kongresmene u postojanje opasnosti od napada hemijskim oružjem u Siriji.

Upozoravamo da snimak sadrži uznemirujuće sadržaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asistent

    7. septembar 2013 | 23:59

    Jadno, svoju plaćeničku vojsku otrovali. Vjerovatno je snimljeno negdje u SAD-u. Baš me čudi što im je trebalo ovako dugo, da prikažu "dokaz". Najžalosnije što su jadnu djecu otrovali. Jedino UZNEMIRUJUĆE ovdje, jeste to, na šta je Zapad sve spreman učiniti!

  • AVNOJ

    8. septembar 2013 | 00:00

    Problem veliki skinut majice i valjat se po zemlji, po bradama se vidi da su od alkaide, to nikakav dokaz nije u holivudu prave svaki dan take snimke! Poturili bas sad da to snime kako da ne, taj kameraman kao nije u napadu imo preca posla! Ajde ameriko i holivud davno popusijo

  • sasa

    8. septembar 2013 | 00:19

    Taj što je snimo kako je on bio smiren on je bio imun na taj gas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA