NS: Mladić pokušao da zapali zgradu od 18 spratova! (VIDEO)

Mladić je zapalio gajbice ispred zgrade od 18 spratova u Bulevaru cara Lazara, a brzom reakcijom stanara koji su osetili dim sprečena je velika tragedija

  • 10

Nepoznati mladić 07. septembra oko 21.50 je zapalio gajbice ispred prodavnice u ulazu zgrade od 18 spratova u Bulevaru cara Lazara 18.

Požar je brzo buknuo i proširio se na sve gajbice i okolnu plastiku, zbog čega je pojavio i gust dim. Posle nekoliko minuta stanari su osetili dim, a brzom reakcijom nekoliko komšija širenje vatre je zaustavljeno. Vatrogasci su stigli za nekoliko minuta i ugasili požar.

Naneta je manja materijalna steta, ali da nije bilo brze reakcije stanara, požar je mogao da se proširi i blokira ulaz i izlaz u najvišoj zgradi u Novom Sadu.

Policija još uvek nije uspela da uhvati piromana. Ako prepoznate mladića sa snimka pozovite policiju.

(Telegraf.rs / Novine novosadske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    10. septembar 2013 | 01:06

    Ovaj nema vise od 16 godina! Bolesnik! Sto su ludji bolje se kotiraju u tom njihovom bolesnom drustvu, pa posle kad naprave neku glupost onda ''mama, tata gde ste, pomagajte''. Za ovakve je motka pa udri dok se ne opameti. Decko je dovoljno odrastao da samostalno razmislja svojom glavom, tako bi trebalo da bude al nije, cim nije bio svestan sta je mogao da napravi sa ovim postupkom! Ljudi, roditelji, trgnite se, sve vise mladje populacije nam postaju delikventi. Samo se okrenite oko sebe i obratite paznju na sta lice klinci od 15-16 godina.

  • Perica

    10. septembar 2013 | 07:04

    Kako bi ga tukao...dok ne propisa krv. Moroncina mala.

  • xxx011

    9. septembar 2013 | 23:20

    Debil !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA