Privedeni maloletnici koji su tukli nastavnika

Svi maloletnici su saslušani u prisustvu roditelja ili staratelja, a novosadska televizija javlja da su tom prilikom su priznali delo koje im se stavlja na teret

  • 41

Novosadska policija je privela maloletnike koji su prošlog vikenda napali, pretukli i opljačkali Ivana Janeša u parku kod Železničke stanice.

Privedeno je najmanje šestoro dečaka, od kojih jedan nema ni punih 14 godina, dok su ostali stari od 14 do 16 godina. Protiv njih će biti podneta prijava u redovnom postupku.

Ovi maloletni prestupnici sa prebivalištem u Novom Sadu, Petrovaradinu i Begeču, a neki od njih od ranije poznati policiji. Ispituje se njihova ukupna kriminalna delatnost, jer nije isključeno da su sličana dela već ranije činili.

Svi su saslušani u prisustvu roditelja ili staratelja, a novosadska televizija javlja da su tom prilikom su priznali delo koje im se stavlja na teret.

Policija je pronašla i ranac sa stvarima koji su oteli od pretučenog nastavnika.

Da podsetimo, grupa maloletnika napala je nastavnika Ivana Janeša u subotu uveče u parku kod Železničke stanice. Oni su ga nekoliko minuta divljački tukli, a zatim i opljačkali.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosadske novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdja

    11. septembar 2013 | 17:37

    Žao mi je što se nije branio ja bih ih izlomio k'o grančice...

  • Boris

    11. septembar 2013 | 17:44

    E tako, sad lepo odvesti ih u podrum SUP-a, mokre novine i opal!!! Pa da ih vidimo sledeci put majku im isfrustriranu!!!

  • Sani

    11. septembar 2013 | 17:39

    To treba osuditi na 30 god i da vise nikom na um ne padne da ucini..kada kao balavci rade ovo , sta ce raditi s 30 ne smem ni misliti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA