Policajac oteo maloletnika i tukao ga u šumi!

P. M. (27) i još dve osobe su osumnjičeni da su, u naselju Zabjelo, na silu ubacili V. M. (15) u automobil i udarali ga u predelu glave i tela, a zatim odvezli u šumu gde su nastavili sa maltretiranjem

  • 2

Crnogorska policija uhapsila je službenika Uprave policije P. M. (27) koji je osumnjičen da je sa još dve osobe oteo V. M. (15) iz Podgorice, saopšteno je iz policije.

Kako se navodi, P. M. i još dve osobe su 12. septembra, u podgoričkom naselju Zabjelo, oteli maloletnika tako što su ga na ulici, na silu, ubacili na zadnje sedište automobila.

Otmičari su tokom vožnje udarali V. M. u predelu glave i tela.

- Potom su maloletnika dovezli do šume u blizini Kombinata aluminijuma Podgorica, gde su nastavili da ga udaraju i da mu prete, a potom su ga ponovo ubacili u vozilo i odvezli blizu njegove kuće, gde su ga ostavili - saopštila je policija.

Od udaraca tokom otmice maloletnik je zadobio lakše telesne povrede.

- Službenici Centra bezbednosti su, postupajući po prijavi o otmici, identifikovali i uhapsili dvojicu od trojice otmičara - policajca P. M. i D. B. iz Podgorice, dok se na identifikovanju trećeg otmičara i njegovom hapšenju i dalje preduzimaju policijske aktivnosti - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su osumnjičeni uz krivične prijave predati Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA